Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kolikrát jsi byla na Ortelu kočko? Rv

0 0
možnosti
DR

Dalsi vymydlena mozkovna.Zakazat pristup ke klavesnici 😨

1 0
možnosti
Foto

no jo, to je tak když se každej pitomec rozhodne že se stane kazatelem moudra ;-D

1 0
možnosti
FP

"Mladí muži, kteří vyrostli v Evropě a odcházejí bojovat do Sýrie, toho o islámu často nevědí o moc víc, než průměrně vzdělaný Evropan."

jak k tomuhle nesmyslu autorka dospela, proboha?

naopak, mladi muslimove prahnou k zakladum islamu. ke koranu. a jednaji podle nej. koran je do nich cpan od detstvi, znaji ho lip, nez nasobilku. vi, co tam je a podle nej se chovaji. islamsky stat jede dle litery koranu. znasilnovani, rezani hlav, otroctvi, zabijeni nevericich - to je vse v koranu. a to nejen jako nejaka ledabyla informace, ale je to formou imperativni. pokud to nebudou vykonavat, nebudou dobri muslimove a ma se s nimi zachazet jako s nevericimi.. mozna si autorka mela nejdriv koran precist, nez o tom zacne psat..

3 0
možnosti
JR

J20a36n 41R21á45ž

1. 12. 2014 21:46

Jak již v teto diskuzi zaznělo:

Dělat, že islám není největším reálným nebezpečím pro Evropu , je naprosto zničující postoj!

A nejméně důležité je uvědomit si, ze civilizací zpohodlnrny

3 0
možnosti
JR

J61a56n 57R27á31ž

1. 12. 2014 21:56

Sakra zase se to uložilo předčasně: A nejméně důležité je uvědomit si, že civilizací zdevastovaný Evropan, který ztratil přirozené obranné imnstinkty, se rouzhoupá k akci jen pod vlivem velkého strachu. Takže vyvolat strach založený na reálném základu, je jedinou účinnou metodou, která může sebrat vliv multikulturním věrozvěstům a lidskopravním fundamentalistům a začít boj proti islámskému vlivu efektivními metodami. Možná nebudou v souladu s humanistickými představami lidí reprezentovanými lidmi jako je Šabatová,či Dienstbier, ale budou účinnou obranou naší budoucnosti.

1 0
možnosti
PT

Multikulturní klasika, Islám za nic nemůže,  to jen někteří  lidé co ve jménu islámu vraždí vůbec nerozumí "mírumilovému" Islámu.

aStejně tak to bylo s bolševismem, nacismem atd. ideologie byly vynikájící to jen někteří lidé kteří těm ideologiím špatně rozuměli páchaly v jejich jménu zločiny;-D

3 0
možnosti
JV

J67a14k30u32b 19V72a39š85k48o

1. 12. 2014 16:07

Paní Kolárová jste úplně mimo ;-)

3 0
možnosti
JV
AK

" Než přebírat nechutné obrázky s černým zakuklencem, nebylo by lepší psát o tom, jak jsou dotyční mimo to, čemu říkají islám?"

A mohu autorko vědět, v čem jsou mimo islám (původní váš text jsem mírně poopravil, protože nedával smysl)? Podřezávání zajatců, prodej žen do otroctví, násilné konverze, loupeže....to vše dělal prorok Mohamed a jaho banda. A vše, co Mohamed dělal, je pro islám svaté, dobré a následováníhodné. Prostě nám tu z naivity lžete.

"Vždyť oni přímo křičí, jaké obavy jimi cloumají. Přitom podle záběrů jsou to docela dobře živení kluci."

To jako že dobře živený člověk nemůže používat rozum, kritické myšlení a mít z nečeho seriózní obavu? Je obava něco, na co má nárok pouze vyhublý, zablešený a hladový bezdomovec? Nechápu souvislost.

"...kam ta Evropa spěje. Když bude plná rozklepaných kolen, zářivá budoucnost ji nečeká."

Takže radíte- optimisticky vpřed zářným zítřkům? Žádné koukání do stran, jestli náhodou nepochodujeme do minového pole? Kdyby takhle uvažovali vaši předci, nebyla byste dnes tady.

5 0
možnosti
DT

D67a68v76i37d 49T51a31c20í88k

1. 12. 2014 14:17

Aha, takze madam by si prala, abychom delali, ze je vsechno v poradku? Pokud se neni ceho bat, o cem je pak vas clanek? :-/

7 0
možnosti

Takže budeme dělat, jako že nic. Nevidíme, neslyšíme, bezva. Hned je mi lépe.

4 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik