Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Myslím, že úvahou pani blogerky až tak souhlasit nebudu. Jsou skutky které ději pod vlivem, nad nimž  nešťastník  nemá třeba plnou kontrolu - nemoc jsou

0 0
možnosti

Ovšem taky jste neodolala a dala jména dvou super vrahounů  do perexu...

2 0
možnosti
MB

Nějak jsem to celé nepochopil. Ta základní úvaha je sice správná...že někdo se chce zviditelnit...nebýt anonymní..otřást společností, "která ho přehlíží"...zapsat se do historie stůj, co stůj... Na druhou stranu uznáváte, že žádná cenzura, udržení anonymity nejsou možné. Ani pozitivní informace nemohou přebít to, co společnost šokuje a děsí. Takže mi tam chybí nějaké vyznění..

Prostě tenhle fenomén lze skutečně asi pouze popisovat ale řešení nemá.

0 0
možnosti
TH

Chtelo by to nejaky mezinarodni kodex, jmeno tech typku by se nikde neukazalo. A ani ne fotky. Vzdxt je to hrozny, divat se opakovane na ty obliceje....

0 0
možnosti
VS

Naprostý souhlas, bohužel je to hlavně dílo medií, které v honbě za sledovaností dávají prostor takovým případům. Stejné je to i s Dragounskou jízdou, nyní vidíme, že se prezentuje pouze několik nesouhlasících, kterým ovšem media dávají spoustu prostoru, který je pak dále motivuje exhibovat znovu. Vždyť na čem vybudovaly svoji slávu " Passy (!) Riot ", a v podstatě i Milouš - jeho kontroverzní bláboly media rozebírají ze všech stran, konzultují s odborníky i politiky - naprosto zbytečně. Většinu občanů to stejně nezajímá, jen jim to někdo stále předkládá, až těm nesmyslům začnou věřit - ono Goeblsovské " Stokrát opakovaná lež se stává pravdou " stále platí a na to spoléhá i např. současná ruská strategie.

0 1
možnosti
TH

Tady se mluvi o Breivikovi a vy do toho zapletete Pussy Riot.....Rv

0 0
možnosti
IK

Přesně. Do písmene s vámi souhlasím. Pamatuji se, že jsem se už jako holka zařekla, že nikdy nevyslovím ani nenapíšu jméno toho vandala, který zapálil Artemidin chrám v Efezu jenom proto, že chtěl aby jeho jméno vešlo do dějin. Ani kdybych měla dostat pětku z dějepisu. Nikdy jsem nepochopila, jak to, že mu to vyšlo. Proč jeho jméno neprohlásili za prokleté, s tím, že kdokoli ho zmíní, vystavuje se hněvu samotné Artemis?

S těmi blby o kterých píšete, je to stejné. Jak je musí blažit představa, že se o nich týdny, ba měsíce bude mluvit, bude se rozebírat jak se cítili, na co mysleli, co je k tomu vedlo ... Fuj!

Kdyby, přesně jak píšete, o jejich osobě po takovém činu byla jen stručná poznámka, že nějaký ubožák, který neuměl své potíže řešit konstruktivním způsobem spáchal to a to, bez identifikace, natož dalších informací a pokud by pachatel přežil, byl by okamžitě prohlášen za nebezpečného a neuzdravitelného blázna a internován na uzavřeném oddělení nějaké psychiatrické léčebny a do smrti by po něm neštěkl pes, určitě by takových činů tak hrozně nepřibývalo. A rozhodně by se nemohli před činem kochat předpokládanou odezvou a po činu slunit ve veřejném zájmu.

3 0
možnosti
RL

Po činu je většinou po nich.Olga musela počítat s Vámi prosazovaným postupem- tj.že její jméno nebude nikde zveřejněno.Stejně se takové skutky stávají, čas od času.Pohnutky takových lidí jsou většinou různé, výsledek hrůzně podobný.Lék ?Snad jen provaz konopný.Ale to už je vždy pozdě.:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik