Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R33e97n18é 85G59u59r54a12l

5. 4. 2016 10:05

A proto bojujete za Tibet... Protože to vůbec není:

" mediálně nejvděčnější aktivita. Potlesk na otevřené scéně za projevenou chrabrost je jistý. Protivník je daleko, nerozumí česky a nejspíš je to mu to tak trochu jedno, co se o něm..."

1 0
možnosti

Hledání a zveřejňování bezpráví na dětech je důležité. Bezpráví proti dětem zaštítěné státní mocí se soudy, které nejsou veřejné je dnes zahrnuto v pojmu "juvenilní justice". Tento světový jev, jehož nejhoršími nositeli je Norsko s Británií, se šíří dál. Postavit se mu není nic snadného, ve skutečnosti je to obchod s malými. Nestačí, že se obchoduje s dětmi usmrcenými potratem?

0 0
možnosti

S tímhle podivným norským úřadem ale nemají špatnou zkušenost jen Češi ! Cca před rokem jsem si dohledal informace i z ciziny. A ejhle ! Angličani "unesli" vlastní dítě a k cestě domů jim pomohl anglický diplomat, Podobně rodina z Ruska a Polska. Indický diplomat razantně vznesl stížnost a najednou bylo dítě i s rodiče zpět v Indii. Atd, atd.

1 0
možnosti

Že v Norsku nejsou normální ukazuje v kauze paní Michalákové mj. nevysvětlené roztržení sourozenců a z poslední doby oslavný článek na Norsko, kde jedna z matek uvádí, že se baví s úředníky o vhodnosti bydlení. Vám připadne normální bavit se o vybavení bytu pro dítě s úředníkem? Boj proti zhůvěřilostem v Norsku je i bojem proti tomu samému u nás, raději dřív, než státní dohled nad každým krokem našich dětí prosadí sociální inženýři.

9 0
možnosti

Napsáno s nadhledem. R^

Příběh Michalakových se u nás stal hlavně politickým kolbištěm pro získání bodů.

Prezident Zeman k vůli tomu málem vyhlásil Norsku válku.

Doufejme, že to bude nakonec vyřešeno hlavně ku prospěchu obou dětí.

5 4
možnosti

Bohuzel jen malem. Mel byt na ne za ty unosy daleko tvrdsi.

2 1
možnosti

Pokud od sebe úmyslně rozdělují sourozence, pak je něco hodně špatně.

11 0
možnosti
Foto

Ty proměny nálad jsou hodně zajímavé a nějaký sociolog by na toto téma určitě zvládl napsat obsáhlou studii. Když se o případu paní Michalákové a jejích neprávem zadržovaných dětí začalo psát, až na pár výjimek měla dosti širokou podporu ve společnosti. Čím více se psalo, čím více se prokazovala zrůdnost norského sociálního systému, tím více se ona podpora snižovala a dnes je vše naopak, to znamená že na síle nabírají ti, kteří tvrdí, že si vlastně matka za vše může sama a objevila se dokonce i petice proti poškozování dobrého jména této severské země.

Jenže se tu zapomíná a jsem si jistý že úmyslně na fakt, že se nejedná jen o Českou republiku a její občany, kteří jsou oběti Barnevernetu. A v pořadu 168 hyperaktivní moderátorka cudně mlčí o masových celosvětových protestech proti této organizaci. Docela jsem zvědavý, jak se vše bude vyvíjet. Ale je zajímavé, že tato pronorská propaganda nabrala na intenzitě v souběžně s odložením soudu ve věci Davida a Denise Michalákových. Že by náhoda?

9 4
možnosti
Foto

Jste si jist, že masových? Nebyly třeba veganské?

2 1
možnosti
Foto

J69a96n37a 27M40a28j34o25v18á

29. 2. 2016 16:10

Minimálně za perex R^

0 0
možnosti
Foto

H33a33n55a 55V29l39k25o94v71á

29. 2. 2016 18:01

Těmi masovými celosvětovými demonstracemi myslíte cca 60 000 lidí ze 7 miliard?

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik