Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejprve dotaz, jak jste vydýchala (po minulém článku) výsledek amerických voleb?!

Poznámka k tématu jen na okraj : demonstrace je upozornění právě vládnoucím, že je něco v nepořádku; minimálně , že neumí svou politiku srozumitelně podat (záměrně?). A rovněž je to výzva té mlčící většině a zpravidla nechodící k volbám:

probuďte se, lidem stojí za to jít mrznout na náměstí.

1 0
možnosti

V91i43l36é24m 55B97a68r46á63k

22. 11. 2016 10:48

Moc pěkné, není co dodat.

0 1
možnosti

..tak nějak se mi ta interpretace Babišových slov nelíbí....samozřejmě nikdo (ani Babiš) asi nechce, aby všichni "drželi hubu a krok"...řada občanů při různých akcích může dát najevo svůj názor, a taky toho u nás využívá..ale je tato hlasitá a mediálně viditelná hrstka občanů na pražských náměstích (velmi různorodá) nějaký směrodatný vzorek něčeho..myslím, že není...!!

3 0
možnosti

Problem je, ze obcane nemaji nastroj pro vyvolani predcasnych voleb,pokud se politici odchyli ze smeru, pro ktery byli zvoleni.

Volby jsou pak vypsanim bianko seku na 4 roky.

2 0
možnosti

Ona se vláda nějak odklonila od toho, co slibovala? Mně přijde, že lidi jsou s tím co si zvolili spokojeni. Popularita kobliháře trhá rekordy.

Můžu proti tomu protestovat, ale národ si toho zmetka zvolí znovu. Tak k čemu předčasné volby?

3 0
možnosti

I59v22o 72M33i87l89d82a

22. 11. 2016 8:55

hmmm, taky názor. i když pitomost, ale alespoň nějaký názor...

můj názor zase je, že je zvrácená zhovadilost chtít řídit stát ze začouzené, páchnoucí kavárny, kde hrstka opilých a zhulených tzv. intelektuálů, rozmazlených dětiček zazobaných rodičů - loupeživých rytířů či neziskových zbohatlíků, kuje opiové pikle o sociální pseudospravedlnosti a pseudoekologickém teroru, o farmě bez farmáře, kde jsou si všechna zvířátka rovna a prasátka nejrovnější...

2 0
možnosti

Ano, socialismus si rozvracet nedáme ! Není to tak ? ;-)

0 0
možnosti

P90e91t53r 37S21o13k29o36l

22. 11. 2016 8:07

Pokud vím nikdo demonstrace nerozháněl, v zaměstnání vás nikdo neperzekvoval. K volbám jít můžete dobrovolně i když není koho volit. Tak nač si vlastně stěžujete? Že vám doporučili místo vyzývání k občanské neposlušnosti jít k volbám?

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

I76v42o 23M97i36l48d67a

22. 11. 2016 10:57

Maj-dan, Maj-dan, Maj-dan!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Paní Kolářová,

Babišovo vyjádření, o kterém píšete, jsem měl možnost v TV slyšet dvakrát. Četl jsem také v sobotním Právu rozhovor s ním, kde se vyjadřuje úplně stejně. To, co uvádíte už v perexu Vašeho článku Babiš asi řekl, ale bez té arogance (laskavě), kterou jsem tam neslyšel, a kterou jste Vy doplnila, čímž celý Váš perex samozřejmě vyznívá úplně jinak.

V podobném duchu máte laděný celý článek. V jeho prvních větách (pokud se to týká rozhovoru s Babišem) mu vkládáte do úst výroky a myšlení, které tam jednoduše nebyly. Pokud máte tu možnost, poslechněte si ten rozhovor ještě jednou a nebo si přečtěte sobotní Právo. Domnívám se, že Babiš se na rozdíl od ostatních řečníků vyjadřoval v úplném klidu, vyrovnaně, věcně, seriózně a nad věcí. Takže opravdu nevím, co jste Vy viděla a slyšela?

A když tak už píšete o nějakém omezování, zákazech a ohroženích. Mám pocit, že malujete čerty na zeď .... Kdyby to byla pravda, tak např. my bychom se tady na webu nemohli tak "bezbřeze a bez servítků vášnit", jak se tomu dennodenně děje.

A tak mě napadá, že příčiny Vašeho neklidu asi nebudou spočívat v ohrožení naší demokracie.

Přeji Vám pěkný nový den.

:-)

8 1
možnosti

Vážená paní,

proč z těch Babišových slov vyvozujete, že chce zakázat právo zhromažďovací nebo právo projěvu?

Po Listopadu jsme slýchávali, že "teď, po odstranění totality se již nebude muset rozhodovat na ulici, ale v skutečně demokratické volné soutěži politických stran - tedy ve volbách". Říká snad Babiš něco jiného?

Váš výklad ale směřuje k tomu, že volby jsou demokratické jen tehdy, když zvítězí "ti naši". To fakt myslíte vážně?

8 2
možnosti
Foto

Koukám, že autorčinu demokracii nerozvrátí ani ten "globální šašek" z Ameriky. Takže s autorkou: Ani my si naši demokracii rozvracet nenecháme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik