Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby měla kanál D-O-L stavět ČR, stavěla by jej (a zvláště pak se Sobotkovým tempem) asi tisíc let. Číňané proslulí svými megalomanskými stavbami, zejména vodních děl (jako je např. přehrada Tři soutěsky) by takový kanál vybudovali za 10 let. A protože by jej sami vybudovali, také by jej u nás sami používali. Třeba by tím kanálem na převážném území ČR zcela zlikvidovali kamionovou přepravu a vše vozili loděmi. Není tajemstvím, že si Číňané pronajali docela pěkný kousek Ukrajiny a tam (protože jejich půda v Číně je kontaminovaná chemikáliemi) si pro sebe pěstují obilí. 8-o

2 0
možnosti
Foto

Byl by to velký projekt. Spousta zakázek a spousta práce. O výsledku nejsem úplně přesvědčený, ale ti lidé asi nejsou zvyklí vyhazovat peníze okny?

0 0
možnosti
Foto

O25t72a93k54a71r 97S60e88k56l

21. 3. 2016 14:48

Faraoni si nechali stavět pyramidy , náš p. president MZ chce po sobě zanechat stejně nesmyslný a nepotřebný kanál Dunaj -Odra. Mimochodem -kde by bral vodu?

Notabene - když něco spoluorganizuje Luftjarda Tvrdík ??? Utéct , pokud je čas.;-D

3 1
možnosti
Foto

Asi z řeky, která ji občas má velmi mnoho. A kanál není vodní elektrárna, která pro svoji činnost potřebuje silný průtok.

0 1
možnosti

Jakási do té doby neznámá,čínská společnost si obsadila na vítání čínského prezidenta půlku Prahy.Jsem celkem zvědav kolik přijde na tyto akce lidí a kdo to všechno bude.Možná,že už Mynář organizuje autobusy z Moravy...

1 0
možnosti
Foto

A přivezou víno a slivovici?

0 0
možnosti

P11e88t92r 53B75ü10r23g48e53r

21. 3. 2016 13:54

Nějak jsem nepochopil, o čem to vlastně je. Ono nám totiž odevšad něco maličko hrozí. A tak se budeme strašit temným Ruskem, podivnou Čínou, nevypočitatelnou Amerikou.... Na strach z budoucnosti je jediná rada: zestárnout!

3 1
možnosti
Foto

Tak, hlavně je mít o čem psát, že? Mě to občas taky popadne, ale snažím se too krotit.

0 0
možnosti
Foto

,,Naše hodnoty si nenecháme ukrást, prodáme je levně Číňanům";-(

Kdopak že je komu prodává?8-o Kom si dělili svět i trh na SZ a KS (SOCIALIST. ZEMĚ A KAPITALIST. ZEMĚ). Bylo jim to ,,plat prtné", a tolik se snažili;-DKapitál totiž nezná hranic, že;-)

0 2
možnosti
Foto

Nehodící se (jak komu ;-D)škrtněte, si;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak já nevím, ale co tak pozitivního je na FB, že bez něj je život plochý?

0 0
možnosti
Foto

Něco takového autorka tvrdí?

0 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik