Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Precizní argumentace R^R^R^ Díky za článek

Také, z vlastní zkušenosti s diskusemi, souhlasím s Vaším postřehem: "Z internetových diskusí je patrné, jak mnoho diskutujících má zmateno ohledně pojmu censura, svoboda projevu a svoboda internetového prostoru."

0 0
možnosti
KK

Správně.

Facebook nebo Rudé právo, vždyť je to jedno, v RP si taky nikdo nedovolil zveřejnit příspěvek mimo oficiální pravdu a cenzoři k tomu vyškolení důsledně hlídali aby se chudáci čtenáři nedostali k závadnému obsahu. :-/

4 0
možnosti
Foto

Můj dům??? Zkuste si vzít nájemníka, a pak pokusit se zbavit nájemníka, který přestane platit nájem.

0 0
možnosti
PS

Není jednoduché se závadného nájemníka zbavit, ale víte jak to dělali v Německu? Do těsného sousedství bytu neplatiče nájemného nechal nastěhovat Pakistánce či jiné příslušníky národů, které toho moc o dobrých sousedských vztazích nevědí. Jeden den byl neplatič vytopený, druhý den neusnul, třetí den jim spadly lustry jak sousedi slavili, atd. Rádi opustili potom byt.

0 0
možnosti
JD

A jaký máte třeba názor na kouření a nekouření v hospodách? Když si dovolí hostinský ve svém vlastním soukromém majetku povolit kouření, riskuje pokutu 50 tisíc korun. Proč? Protože zákon.

Tak co tady řešíte? Když půjdete do bazénu a jeho majitel po vás bude chtít před vstupem osobní tělesnou prohlídku, protože to má napsáno v provozním řádu, tak se jí podvolíte? Asi těžko, že.

10 0
možnosti
Foto

Někdo do Vašeho domu s Vaším dovolením si postaví kaktus. A vy ho zašlapete do země.

1 0
možnosti
MB

No, všechno má něco..

Ale možnost mazání umožňuje vytváření virtuální reality, pakliže se nebudou zobrazovat nesouhlasné nebo nepohodlné názory..

A když ještě trochu přitvrdíme ..označíme weby, kde takové příspěvky a názory budou možné za "dezinformační" a zakročíme proti nim .. Kam se asi dostaneme?

8 0
možnosti
MP

Tak ony existují dva problematické extrémy - pokud umožníme naprosto volné diskuse a příspěvky, tak se skutečně dříve nebo později objeví trollové nebo jiní troublemakeři, kteří diskusi zaplevelí různými nesmyslnými příspěvky a tím ji zcela paralyzují. Pokud naopak přistoupíme k omezení, tak je zase otázka času, kdy to konkrétní cenzor začne promazávat kvůli jakékoliv věci, která nebude v souladu s jeho pohledem na věc, a to i v politické rovině, viz dnes je problematické psát cokoliv negativního o Romech, LGBT, muslimech, EU apod. No a teď si vyberte, co s tím. Pokud budeme jako Klaus ml. volat po svobodě v diskusích, okamžitě se nám začne vyčítat, že tak necháme prostor pro troly likvidovat diskuse. Pokud budeme volat po omezování, dáme zase ideologický nástroj pro ovládání lidí do ruky anonymnímu cenzorovi. Ideální by byl samozřejmě osvícený cenzor, který by zasahoval pouze citlivě a jen v případě technické nutnosti...

6 0
možnosti
JR

J52a24n 57R40á43ž

30. 1. 2019 16:50

Moje sociální síť,moje pravidla. Můj web, moje pravidla. Moje hospoda, moje pravidla. Jak jednoduché by t bylo, kdyby se to dodržovalo, že paní Kolářová!

14 0
možnosti
JM

Na FB jsem byl jednou blokován 24 hodin, podruhý za bradavku na 3 dny, ale já už jinej nebudu, takže příště už mě snad účet smažou a budu mít svatej pokoj.

Blbý je, že na některý známý, třeba bývalý spolužáky už ani jinej kontakt, než FB, nemám. Ale z toho se neposeru.

2 0
možnosti