Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

A co piercing? A co ty ringle v uších jako debilové - viděl jsem to už i na holce! A co to potetování? Co s tím budeme dělat?

O primitivních černoších se tady rozepisujete, přidejte ještě oblíbené rituální požírání lidského masa! a myslíte, že velká část našich spoluobčanů to má v hlavě v pořádku, když se nechá pomalovat, propíchat, prděravět?

0 6
možnosti
MP

Ano, to už si všimlo pár výzkumíků že se problematika FGm šíří převážně jako ZENSKA záležitost a ZENSKA DUSEVNI PATOLOGIE.

Matky obřezávají svoje dcery, matky straší svoje syny že  při styku s neobřezanou jim upadne atd. Tyto adalší pověry, se kterými matky a ženské osazenstvo rodin cepuje mladé muže aby se obřízce žen (dcer) nevzpouzeli atd,  jsou spolehlivě doloženy.

0 0
možnosti
Foto

V každé zemi lidé platí za svou pověrčivost. Někdo svou bolestí, někdo svými penězi. Ani my nejsme žádnou výjimkou, jak níže správně podotkla  Štěpánka Bergerová.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek R^

Ano, tenhle brutální barbarský zvyk potvrzuje myšlenkové stereotypy.

Když odbočím, i u nás sa stále setkáváme se střerotypy, kterými si ubližujeme a přitom nemáme logický důvod dělat věci tak, jak se dřív dělaly ....

7 0
možnosti