Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K55a65r97e70l 38R60a84d27a

19. 8. 2013 22:33

,,prezident je povinen podepsat "   Takovou vymyšlenost nepamatuji ani za bolševíka. Autorka má velmi svérázné názory. Rv

1 0
možnosti
PK

V některých případech ano.

0 0
možnosti
JM

I malé dítě, "když zjistí, že cesta je volná, zkusí jít dál". To je přece úplně normální, na to člověk ani nemusí být "autokrat" . Já to dělám taky. Vy ně? ;-)

4 0
možnosti
MK

M28i32l56a40n 65K40e65s50l

19. 8. 2013 14:50

Bába chytrá jak vopica,kam se na ní hrabe pan Rychetský z Ústavního soudu.Ten právní analfabet se domnívá,že Zeman dosud ústavu neporušil.Dokonce prohlásil,že ústavní zvyklosti jsou něco jako Colombova manželka.Mluví se o ní a nikdo ji nikdy neviděl.No jo pravice zahájila útok na široké frontě,ale moc ji to nevychází.

5 1
možnosti
JS

Mohl byste konkretně říct v čem Zeman porušil ústavu? Jak se Vám bude líbit až Zeman v duchu ústavní zvyklosti nechá Rusnoka bez důvěry vládnout 7 měsíců? Kolikrát se musí něco opakovat, aby se to stalo zvyklostí? Jakou zvyklost, která se tu stala od vzniku ČR třeba 3x Zeman porušil?

4 0
možnosti
VH

Prezident se pochybuje stále v rámci Ústavy, za co by podle Vás měla být podána ta žaloba? Moc jsem tento blog nepochopil.

4 0
možnosti
JT

Pani autorce se asi nelibi, jak se president chova a co dela, takze by ho mel ustavni soud odvolat. A toho dalsiho taky. A mel by je odvolavat tak dlouho dokud se presidentem nestane nekdo, kdo ji bude vyhovovat.

6 0
možnosti
JT

Nemate pravdu, podpisem clovek stvrzuje souhlas. Kdyby byl podpis automaticky, nemel by smysl. Pokud president s necim nesouhlasi, tak to nepodepise. Tady neni zadny prostor pro prani klicky. S vyzadovani podpisu jde ruku v ruce i spolurozhodovani. Kdyz muze president nepodepsat zakon, proc by nemohl nepodepsat nevyhodnou smlouvu, kterou poslanci zbastli.

4 0
možnosti
JS

Ovšem pokud je to tak, pak by měli buďto poslanci a senátoři změnit svůj názor anebo by měl být prezident odvolán. Stát je pouze jeden.

0 1
možnosti