Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Připojuji odkaz na článek, kde to lze pochopit:

jardanovak.blog.idnes.cz/c/385500/Ukrajina-odmita-diktat-zlodeju.html

1 0
možnosti
JC

Vaše naivita se rovněž hvězd dotýká. Ach jo ...Rv

0 1
možnosti
Foto

Paní Kolářová, děkuji Vám za Váš článek, dal jsem Vám karmu, leč je tady plno lidí kteří článek  sice četli, ale čtenému nerozumí nebo, což je ještě horší – oni snad ani nechtějí přemýšlet.

3 3
možnosti
Foto

díky, přemílají stále to svoje, a netuší, že Rusko má jiné choutky než Evropa. Doporučuji si přečíst třeba Den opričníka od Vladimíra Sorokina. To jsou pane vyhlídky.

1 0
možnosti
SB

Když lidé u nás vyšli v roce 1989 do ulic, tak tady tehdy nebyl demokraticky zvolený parlament, demokraticky zvolený prezidenta, jakož ani vláda, která by vzešla z výsledků deomkratických voleb.

6 1
možnosti
JZ

Janukovyč vzešel ze zfalšovaných voleb.

0 0
možnosti
MB

Je potřeba ctít a propagovat lidská práva jako je zapalování budov, autobusů a policajtů. Kam bychom bez toho zapalování došli?.

7 1
možnosti
AS

A20d88a81m 61S27t41a40v54a

5. 2. 2014 13:29

"Proč u nás lidé vyráželi do ulic v roce 1989? " : Holka, to je naprosto nesrovnatelný!!!! Pochopte to! Koukala jste včera večer na jednání ukrajinského parlamentu?  To bylo  do 89. u nás naprosto vyloučený. U nás by podobné akce na ulici, kdyby tenkrát trvaly přes noc, byly rozmetány těžkou vojenskou technikou. Vždyť vy vůbec nevíte, o čem píšete!!!

5 1
možnosti
JN

Vy zase plácáte pátý přes devátý, srovnáváte naši okupační dobu s vládou Ukrajinských zlodějů. Občas srovnání že tukan vypadá jako kuře nestačí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik