Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velice s ckitem a rozumem napsano R^R^

0 0
možnosti

K45a10r53e15l 34M44a72s94e14k

7. 10. 2014 13:23

Jakpak jste "zjistila", že všichni muslimové jsou teroristé?

RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

A na to jste prisel jak???

0 0
možnosti

... dodal bych jeste ze i ta svastika (neboli hakovy kriz) byla zneuzita. Uz davno pred Hitlerem ji meli jako symbol stesti myslim ze nekde v Indii.

Ty symboly nejsou samy o sobe nebezpecne - nebezpecne muze byt jen smysleni. Kdyz se zakazou plosne muslimske symboly, myslite, ze tim se zmeni smysleni lidi? Kdo chce byt terorista, proste bude. Zakazanim jeho symbolu ho nezmenite. Na to se musi uplne jinak, jenze nikdo nevi jak.

0 0
možnosti
Foto

Mylite se ... symboly svym zpusobem jsou nebezpecne, byt jsou to jen symboly ... at uz to je krestany privlastneny kriz, svastika nebo cokoliv jineho

0 0
možnosti

Ještě budeme vzpomínat na pionýrské šátky! To byla doba - kdy se budovalo, rozkrádání "majetku v socialistickém vlastnictví" bylo tvrdě trestané a Československo byla nezadlužená a spořádaná země. Pak nastal majetkový puč 1989, parta předem připravených darebáků se chopila moci, rozkradla a hlavně zadlužila zemi s tím, že ostatní to zaplatí a říkali tomu demokracie.

Nic není nebezpečného - ani hákový kříž, ani árijský pozdrav ani muslimské šátky. Nebezpeční jsou darebáci všech směrů a vyznání, kteří to chtějí zneužít pro vyvolání chaosu a bezpráví, ve kterém se jim tak dobře žije. Jakým právem zakazují komukoliv symboly? Dnes je trestné mít na oděvu číslo 18 nebo 88, zítra to bude třeba kruh nebo čtvereček. Přestaňte/me se hádat o pitomosti, přemýšlejme jak zabráníme příchodu nové totality, kterou nám ti nejhlasitější dnešní demokradé připravují.

Lidé bděte!

0 0
možnosti
Foto

Je zvlastni, jak nekomu vyhovuje byt v podruci jinych narodu ve srovnani s tim byt "poddany" nekoho z vlastnich rad ;-D..... velebeni socialismu je stejna hloupost jako o par desitek drive velebeni monarchie a vzpominani na stare dobre casy pod Francem Josefem :-P

0 0
možnosti

Kolik je na světě muslimů? Kolik je fanatiků a teroristů?  Jsem pro svobodu vyznání. Jenže když se řekne A, musí se říct i B, praktikováním svého náboženství nikdo nesmí omezovat nebo dokonce ohrožovat druhé. To podle mě chtěla autorka říct. A s tím lze jen souhlasit.

2 0
možnosti

Je. Dnes je. Nebezpečnějí ještě. Když už jste vytáhla ten hákový kříž, napadá mě analogie se sudetskými Němci. Také se jim po částech ustupovalo a kam to vedlo. A to zdaleka ne všichni byli henleinovci nebo členy SdFK vraždící české četníky a finance. Byli i umírnění, apolotičtí nebo vysloveně protinacističtí. Jen ta druhá skupina byla málo slyšet a málo akční. Jak to dopadlo víme... S islámem je to stejné. Ti radikální jsou slyšet a vidět až až. A zbytek se proti nim nijak zvlášť nevymezuje. Začíná to šátky a končí sharia polizei, tisícihlavými demonstrameci s transparenty o zničení evropy jak ji známe. V rámci politické korektnosti pod ochranou západních policejních složek. Zajímavé je, že křesťanské demonstrace hlásající tak nebezpečné myšlenky jako že rodina je muž, žena a děti, proti eutanasii a zabíjení nenarozených jsou policií naopak rozháněny a účastníci vláčneni po soudech. Muslimská hesla jako smrt Židům, smrt bezvěrců, smrt demokracii nevadí.. Šátkem to začíná

4 0
možnosti
Foto

Klasicky demagog, ktery uvede jen co se mu hodi

0 0
možnosti

Problém se šátkem osobně vnímám zcela jinak i když je to možná podobný problém jako nošení hákového kříže, či klasického křížku. U šátku jde o to, že do určité míry vrhá člověka do jakési anonimity. Dle mého názoru nelze povolit např. nošení šátku jen části žáku z náboženských důvodu ale všem. Není možno v žádném případě postupovat selektivně. Kdo by objektivně prověřoval jestli dotyčná vyznává příslušné náboženství? Každé kolektivní zařízení mají svá pravidla, která svým způsobem zotročují člověka. Je to tak, že buď dobrovolně ctí tato omezení a může se začlenit do takovéhoto kolektivu, nebo není ochoten a pak nemůže být ani členem. Jeho svobodná vůle spočívá v tom, že ho nikdo nemůže nutit stát se členem takového kolektivu.

0 0
možnosti
Foto

Mimochodem, muslimové (včetně ISIL) zabíjejí daleko víc muslimů, než nemuslimů. I na videozáznamech. Jen je to pro Západní zpravodajství pochopitelně míň zajímavé (dekapitovaný Američan je nám logicky bližší, než čtyři dekapitovaní Syřané).

2 4
možnosti
Foto

Vida ... schytavate minusy za konstatovani faktu ... nase spolecnost je zkazena

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik