Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Velmi moudře napsáno! Dík!

0 0
možnosti
DS

Já Vám, paní Kolářová ze srdce děkuji. A máte pravdu pravdoucí. Fanatismus jakéhokoliv směru a rázu je špatný, protože zatemňuje rozum. Ale jsou typy situací, kdy se Vám naopak otevřou oči a Vy naznáte, že tudy se přeci Vaše kroky ubírat nebudou. Jde jen o to se skutečně zamyslet a hledat cestu správnou či alespoň pro Vás přijatelnější. Ještě jednou díky.R^

2 1
možnosti
JR

J91a20r47a 74R44a52n88k

8. 6. 2015 20:57

Bojim se islamistu a jsem rada, ze ziji mimo Evropu, ktera se stava soudkem strelneho prachu, cekajicim na skrtnuti zapalky. Desim se "vystengrovanych" lidi, kteri jsou schopni kristalovych noci. Dospivala a do pracovnich procesu jsem se zaradila v zemich, ktere byly a jsou kosmopolitni. A ze k tomu prichazely pomalu..... Proto apelujte na sve vlady!  Mne vyhovyje ta kanadska, protoze se po kazdem novem nebezpeci okamzite snazi zmenit zakon v prospech sveho lidu. Z davnych reakci na Maruskynovou, Al Oakla, Diartovou a kolik jsme zde jeste konvertitek meli, musi kazdy, kdo zde jiz par let na diskusich je vedet, jak jsme na ne reagovali, presto jsem pro chladny rozum a tady uz nekdy v hecovani lidi jsou clanky na hranu. Kam kraci humanita? Budeme se pak omlouvat za genocidy? Neni tech utopencu uz dost?

2 1
možnosti
VM

pan Kolář mě inspiroval ke trošce algebry:

Máme dvě řešení.

Řešení 1:(přijetí multikulturalismu) vede v řádu desetiletí  buď

a)  k zániku evropské kultury i historie a rozmělnění zbytků  původního obyvatelstva v nějaké formě islámské diktatury

b) nebo ke šťastnému multi kulti světu.

Řešení 2: (odmítnutí islámu) vede buď.

a) znovuobnovení životaschopné kultury kde ženy budou ochotny rodit děti

b) vzniku situace kdy již nebudeme schopni odvrátit řešení 1

Momentálně nemáme data která by byla absolutně průkazná, ale ta co máme ukazují 1a jako mnohem pravděpodobnější.  1b a 2a považujeme za výhru, 1a a 2b za prohru. Pokud zkusíme 1 jako první a padne 1a, prohrajeme. Pokud zkusíme 2 jako první a padne 2b stále je zde ještě šance 1a versus 1b.

0 0
možnosti
JM

Mohl byste mi pane Machu vysvětlit, jak odmítnutí islámu přesvědčí Češky aby začaly zase rodit děti?

Islám odmítáme, alespoň nepamatuji, že bychom ho v české historii někdy přijali, a porodnost se stále snižuje.

0 0
možnosti
Foto

Doporučuji všem, aby si přečetl knihu Americký derviš, kterou napsal  pakistánský muslim Ayad Akhtar, který dnes žije v USA. Co je obsahem nemohu napsat, protože byl příspěvek okamžitě smazán.

4 0
možnosti
Foto

Možná to na tuto stránku nepatří, ale nechť. Bydlím ve městě, kam se jezdí lečit muslimové, kteří zde zkoupili pozemky na výstavbu domů. Pominu jejich chování a kulturu, ale začínají se množit stížnosti na obtěžování žen ze strany muslimů. Naše známá nám vyprávěla jak její syn se sešel se svojí přitelkyní a samozřejmě je objal a začal jí libat. Kolem šly muslbáby a začaly na ně křičet a plivat. No bral jsem to s rezervou. Šel jsem s manželkou míjel jsem v prázdném parku muslbábu v šátku a řekl jsem si že to zkusím, co ty s ní udělá, když manželku políbím. Objal jsem ji a polibil. Muslim bába začala strašně na nás křičet a hrozit nám pěstí. Byl jsem z toho dost vyjevený, protože takovou reakci jsem ani ve snu nečkal. Manželka mně řekla abych šel, že ta muslbába je schopna do nás vrazit kudlu.Odcházeli jsme a já přes rameno viděl jak stále křičí a hrozí nám. No máme se tedy a co těšit.

8 0
možnosti
JC

O tom byste měl napsat samostatný článek.

2 0
možnosti
RB

Další co tam nebyla. Jen si něco přečetla, ale neodolala o tom spáchat blog.

4 3
možnosti
Foto

Další co tam nebyla, a nic o tom nečetla.Rv

0 0
možnosti
PZ

vaše úvaha je takové prázdné, naivní plácání o tom jak by byl svět hezký bez "fanatiků" , nějak mi na závěr chybí vaše racionální východisko, ale to asi nemůžu očekávat, když děláte tak děsivou věc a stavíte na roveň agresivní islám s odmítavými reakcemi na něj od místního obyvatelstva

5 3
možnosti
OK

Chápu, že člověk, který se bojí, podvědomě hledá východisko. Na druhou stranu člověk má právě to své racio, aby dokázal vidět věci v širších časových i jevových souvislostech.

Na jedné straně tu máme islám, nepochybně i se svými riziky. Pak tu máme historické zkušenosti s euroasijskou civilizací za posledních sto let, které jsou ještě o několik řádů horší než naše zkušenosti s islámem.

A kromě toho všeho tu máme zcela opomíjené přelidňování planety, která ne a ne se nafouknout. Jednoduchá úvaha podložená elementární matematikou logicky vede k předpokladům postupně se zvyšujícího migračního tlaku. Konečně kdyby nás, nedejbože, potkala nějaká obří ekologická katastrofa typu Černobyl, nebo snad přímo válka, asi bychom nelenili a hledali jiné místa na zeměkouli, podobně jako to dělali naši předkové v devatenáctém století, pak za druhé světové a posléze i za komunismu.

2 1
možnosti
SM

Ted jsem to cetl. Muzete mi napsat kdo a kdy dal trestne oznameni za navstevu predstavitele muslimske obce ve skole? Popripade za co? Jinak furt pisete v mnoznem cisle ( kolektivni vina) nedelate to same co odpurci?

0 0
možnosti
JA

J38i10ř57í 77A59l20e20x83a

8. 6. 2015 14:09

Takže "K západním hodnotám patří schopnost racionálně myslet a disponovat statečným srdcem". OK. Pokud se racionálně zamyslím, shledávám muslimské nebezpečí jako závažné a se statečným srdcem se mu budu bránit. Prostředky adekvátními kultuře jeho původců.

8 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik