Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a26r58a 29R68a10n54k

5. 11. 2014 19:26

Karma, hezky napsaneR^

3 0
možnosti
OP

Dnes se urodilo pár hezkých článků, ten váš je z těch nejpodařenějších R^

3 0
možnosti
JT

Havel rozhodne nebyl demokrat. Predstavoval si neco jako vladu elit. Nic proti tomu, za feudalismu to fungovalo docela dobre. Standardni politicke strany, volby - to nebylo nic pro nej.

4 3
možnosti
JK

Pěknej blábol! .... jak jste na to probůh přišel? .. :-);-D

On snad Havel podal nějaký návrh na změnu zákona na zvýšení pravomoci nějakých "elit" ?

Jaké "elity" mimo pravomoc politických stran tady podle Vás tedy vládnou ?

Pokud vím, tak největší bordel tady nadělali především politické strany,

a to od ODS, ČSSD až po ty menší strany.. v čele s tzv "Véčkaři" a panem Bártou, 

tudíž všechno jasné politické strany !!

1 0
možnosti
SB

Váš článek je plný blábolů, paní Kolářová. Například to, že si myslíte, že když se s posměchem dívám na Havlova slova o pravdě a lásce, tak že podle Vás chci žít ve lži a nenávisti.

Tak tomu není. Já ani lež, ani nenávist nevzývám, ale směji se havlovým slovům o pravdě a lásce proto, že je pronesl člověk, který ve funkci prezidenta v jednom kuse lhal.

Stejně tak nechci žít bez práce, ale smál bych se slovům o poctivé práci, kdyby je říkal někdo, kdo se vyhýbá práci jako čert kříži. Smál bych se slovům o toleranci, kdyby měla zaznít z úst Stalina.

Václav Havel svým výkonem funkce prezidenta Československa a poté České republiky svá slova o pravdě a lásce zprofanoval.

10 6
možnosti
MD

Havel v jednom kuse lhal? A konkrétně kdy?

4 0
možnosti
MP

Havel nestál pevně na zemi. Jeho projev to dokazuje. "aby zvítězili ti nejlepší". To se nikdy nemůže stát. Obzvlášt když oVčané se nechají uplatit koblihou a třiceti kačkami. Má-li pan Bureš , pardon Babiš, důvěru 60% lidí, co k tomu dodat? Zvonili jsme klíči kvůli pádu STB, a ted, bývalému estébákovi, navíc se střetem mnoha zájmů ještě důvěřuje většina.8-o Idealista a nepraktický snílek, že se všichni na světě budou mít rádi a že bude na celém světě mír. Propagoval zrušení zbrojařství na Slovensku. Skutečnost? Okamžitě výrobu zbraní převzala jiná firma. Pravý opak pragmatika.

3 4
možnosti
JB

J50a38n 41B60u79r54i21a41n

18. 12. 2014 7:01

"aby zvítězili ti nejlepší" se opravdu nikdy nestane, ale musíme o to usilovat. Průšvihem  je, když si člověk řekne, že nemá cenu se o tento ideál snažit.

0 0
možnosti
MP

Havlův vztah k Islámu? Tolerance ke VŠEM, tedy i k fanatickým vrahům. Jeho hlavní celoživotní idea je SJEDNOCENÝ SVĚT, proto by mu vyhovovali i tisíce muslimů v naší vlasti. Tak jako slepě věřil, že všichni zlodějíčkové se napraví, tak by věřil i tomu, že všichni muslimové změní nenávist v lásku.

3 5
možnosti
JR

J40a82r30a 70R97a49n25k

5. 11. 2014 19:28

Nechte ho v klidu spat, proboha, jeste sem napiste co by delal ted s UkrajinouRv;-O

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik