Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AUTORKE:

vela zábavy s šatkou bez opatků. neskôr v hijabe a o 20 rokov v burke.

0 0
možnosti

To často opakované srovnání nutnosti nosit boty s podpatkem, jako nutnost nosit helmu na stavbě. Tak jasný - bezpečnost práce, ochrana hlavy.... jen mi není jasné, jakou ochranou pomůckou mají být ty podpatky, v čem spočívá ta bezpečnost práce při jejich nošení? Aby žena mohla snadněji drtit hrtan svého kolegy či kolegyně v tom žraločím prostředí managementu?

0 0
možnosti

... tak nevím, podepisovat smlouvu s přesvědčením, že ji druhá strana nebude myslet tak úplně vážně, mi připadá přinejmenším naivní... to by se mohli bouřit všichni dlužníci, že netušili, že nutnost splácet půjčku je fakt závazná...

5 0
možnosti

Dotyčnou dámu nechápu, na těchto pozicích není dress code nic zvláštního a k němu lodičky prostě patří, stejně jako sukně, se kterou mám třeba problém já, protože jsem zmrzlina ;-)

2 0
možnosti

5 cm nejsou žádné vysoké podpatky. To mívají běžně i pánské polobotky nebo vyšší zimní boty. Jsou to jen dva palce na sobě.

2 1
možnosti

Za svých 40 let jsem neměl nikdy boty s podpatkem 5cm. Na jedněch společenských botách mám vyšší podpatek (teď jsem ho měřil a má 3cm) a na trekových dokonce 3,5cm (jenže ty mají celkově vysokou podrážku - ne jen podpatek. (kategorie B, velikoch 46)). I když jeden známý, nějaké vyšší boty nosíval, byl docela malý. Ale i tak bych netvrdil, že 5cm mívají běžně pánské polobotky. Stejně tak ženské boty nemívají běžně 20cm, i když jsem viděl i vyšší.

1 0
možnosti
Foto

Samozrejme, ze mate pravo nosit co chcete, ale to pak nemuzete podespat smlouvu, ktera toto upravuje. Rekl bych mnoho povyku pro nic

8 0
možnosti

O60t23o 43B64u28c19h44t30a

17. 5. 2016 9:14

Ač chlap,

- tak si nemyslím, že pěticentimetrový podpatek je vysoký. Kolik procent z ženských letních bot s plnou špičkou, které nejsou balerýnky či sportovní obuv, mají podpatek menší než pět centimetrů? Proto chápu onu výšku podpatku primárně jako omezení právě sportovních bot či sandálů. Vyjádřeno jednoduše, meřitelně, objektivně.

- tak je mi jedno, jestli má žena podpatky nebo ne. Naopak si myslím, že holky na deseti a více centimetrových šteklách vypadají komicky či blbě

- tak jediný prostor pro vyšší podpatek vidím tehdy, pokud se žena chce výškově "srovnat" s partnerem, což je primárně při párovém tanci

- v polobotkách či mokasínech bez podpatku se mi chodí nedobře

3 0
možnosti

boty bez podpatku jsou ještě horší.. Jinak jste mě pobavil s tím vyrovnáním se partnerovi při tanci, to já osobně bych někdy musela tančit bosa ;-)

2 0
možnosti

zajímavé,jak ženy řeší,když je zaměstnavatel nutí nosit v práci podpatky.Pokud s tím žena nesouhlasí,bude si muset logicky najít jinou práci.Pokud si hledám zaměstnání a narazím na firmu,která bude mít požadavky,se kterýma nebudu souhlasit,tak tam jednoduše nenastoupím.Jestli mi vadí například nošení helmy,nebudu si hledat práci na stavbě,kde je povinná.Jinak si myslím,že podpatky není mužský výmysl,to ženy chtějí vypadat sexy a kolikrát se musím smát,když vidím,jak skupinka žen razí za zábavou na podpatcích a chůze jim dělá problém....a asi je taky nikdo nenutí :-)

6 1
možnosti
Foto

S blogem souhlasím, nad diskuzí pánů kroutím hlavou. Ale proč by se nevyjadřovali ti, kterých se to netýká (nebo si snad myslíte, že musí ženy v práci nosit podpatky kvůli vám, aby se vám líbily?) když jsou schopni diskutovat u článků velikosti podprsenek nebo kojení matek ;-) BTW ptá se někdo žen kolegyň, zda se jim líbí jak chodí oblékáni pánové? Zvláště móda obleků s krátkými saky a úzkými kalhotami - to je pokoukáníčko, které bych si třeba já, v převážné většině fakt odpustila.

1 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik