Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Už by Vaše nenávistná kampaň mohla skončit, smiřte se s tím že MZ bude na hradě pokud mu to zdravotní stav dovolí ještě 5 let s tím nic nenaděláte takže jak řekl nějaký klasik " ušetřeme si štěkání psů na řetězu " a pokud jste MZ nevolila byla to Vaše svobodná volba a nikdo Vás za to neupaluje.

0 0
možnosti
AR

Milá Marie, říká se, že všechno zlé je pro něco dobré. Ale v tomto případě nevím, nevím.

Pro vás karma.

0 0
možnosti
Foto

Věřte tomu, Alenko, že to bude platit i tentokrát. Alespoň já tomu věřím :-D:-D:-D. Děkuji za návštěvu :-)

0 0
možnosti
PN

Když pominu, co vše demagog.cz vyhodnotí jako nepravdu, nebo lež chcete-li, jak je možné, že čestný, spravedlivý a představitelů dobra kandidát vůbec vyřknul nepravdu? Jak je možné, že člověk který se nezapletl s komanči studoval v cizině? Když jsem daleko před prezidentskou volbou napsal, že jsem bez problému mohl vyjet na západ, byl jsem od později vyprofilovaných antizemanovců osočen, že jsem musel komančům notně podkuřovat apod.? A co když je národ právě tou historií, o které se zmiňujete v závěru poučen a nechce bez "boje" odevzdat svou zemi EU a následně lidem muslimského ražení? A co když je ta těsná nadpoloviční většina lidí přesvědčena, že mají právo rozhodnout o dalším vývoji rozhodnout v referendu a nevěří těm "elitám"?

2 0
možnosti
LC

... národ, který se vzdal bez boje nacistům, aby krátce po válce vydal republiku dobrovolně komunistům ... Jj, a vždycky u toho byl takový jeden člověk, kterému je pan profesor zatraceně hodně podobný. A nemyslím tím zrovna jeho figuru.

4 1
možnosti
Foto

No a co, vy prý jste také podobný jednomu hromadnému vrahovi. ;-) A Beneše ráda nemám.

0 1
možnosti
PB

..... vite, vono je to s tou sprostotou velice jednoduchý a jak sem si prostudoval komenty níže, tak v tem má ta "lůza" pěkně navrch!,- schválně, kemu dáte přednost!

ad1) v pravdě a lásce vychovaná elita, tzn. (a)morální, asociální reprezentace kavárny, která považuje za normu atakovat jedince kvůli jeho zdravotním neduhům, vyhlašovat ankety a typovací soutěže kdy se někdo "konečně" odebere na pravdu boží a kdy a hlavně kolik příznivců tohoto nebožáka se odebere tamtéž !

ad2) starej, nevzdělanej plebs, kterej je hrdej na svoji "xenofobii, rasismus a zaprděnou vesnickou malost",- kterou jinak nazývá vlastenectví! a z protikandidáta má totál čurinu pro jeho ́falešný brejle, umění řezat prkna a stahovat králíka !

....... co je Vám teda blíž ?!?

2 1
možnosti
MV

Důvodů, proč Zeman vyhrál bylo samozřejmě plno - odpůrci Zemana si možná neuvědomují, že svojí protizemanovskou hysterií nahnali Zemanovi plno hlasů. A pak samozřejmě hrály důležitou roli TV debaty - na ČT byl Drahoš podle mě zbytečně útočný a udělal chybu v tom, že přiznal, že by odmítl jmenovat Babiše premiérem v případném 3. pokusu - přitom při 3. pokusu navrhuje premiéra předseda Sněmovny.

5 0
možnosti
Foto

Důvod, proč Zeman vyhrál, byl jenom jeden. Dostal víc hlasů. O tom, od koho je dostal, byl můj článek. :-)

1 1
možnosti
NM

8-o...když to řeknu slušně tak tu neskutečně mektáte a vezete se na vlně podivností a slepoty...stačí si zde přečíst článek přímo od "kováře" teda šéfa z havlovy knihovny a to ŽANTOVSKÉHO a ten dle vás přeci nelže o tom jak se ve skutečnosti vybíral protikandidát Zamana a to je síla.Jak se říká ona ta špína vždy vyplave i když časem ale vyplave a jako třešničku v této nechutné zábavě doporučuji si přečíst názor jednoho z hlavních sponzorů Drahoše a to Horáčka na samotnou kyndidaturu Drahoše....VŘELE DOPORUČUJI pro klid ve vaší duši i když jsem se zařekl,že na tyto vaše snůšky pomluv nebudu v žádném případě reagovat ale to se nedá vážená8-o

7 2
možnosti
Foto

Horáček R^vč. zdroje, viz.:Lidé chtěli dvě věci - aby prezident důstojně reprezentoval a aby to byla silná osobnost, která by splňovala sen o prezidentovi na bílém koni, který přijede a vyřídí vše za ně, myslí si. Jiří Drahoš měl podle něj po volbách odjet do štábu Miloše Zemana a poblahopřát mu k vítězství. Je potřeba budovat pocit, že demokratický proces je nejdůležitější, dodává. viz.: https://video.aktualne.cz/dvtv/sazka-na-toho-ktery-nejmene-vadi-nebyla-spravna-drahos-vsech/r~21cf65b806a611e8b8efac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1517514592

4 1
možnosti
RE

Myslím, že je to problém lidstva obecně. Nejen jednoho národa.

0 0
možnosti