Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Já si na rozdíl od vás myslím že je dobré mít komunisty hezky pohromadě, než když jsou rozlezlí po všech stranách, není přehled. Já spíše posuzuji podle chování, jednání a pod. protože i mezi nekomunisty se nachází pořádní parchanti. Určitě znáte příklady. Hezký den.

2 1
možnosti
Foto

Přesto, že netuším, na co z mého blogu jste reagoval, děkuji za příspěvek.

1 2
možnosti
Foto

nebejt této diskuze ani nevím, že existuje nejakej kalousek, jen spousta zdejších ho vidí za každým stromem, za každým rohem )

2 0
možnosti
JP

Poradím,stačí si pustit TV, číst noviny, podívat se na zpravodajství na netu a poznáte kdo je ten Kalousek. Ovšem jen jestli chcete. A to ani nejím koblihy a jsem jedním z DeBlo (potažmo volič) a je mi jedno jestli tomu věříte nebo ne, jestli mě strčíte do nějaké své škatulky. Však jsem vyrůstal v socialismu a takové škatulkování jsem zažil už od KSČ a vím o čem mluvím.

4 0
možnosti
JP

1. "S ANO bez Babiše by totiž do koalice šel každý." - to je lež, sám p.Fiala řekl, že do koalice s ANO nepůjde - ANO = Babiš, ať je v čele nebo ne.

2. Babiš naopak KSČM potápí jak jen to jde, ať už úbytkem voličů, tak i tím, že nyní povede KSČM tak jak ON bude chtít, p.Filip s tím neudělá vůbec nic

0 0
možnosti
Foto

Lež to není, je to můj názor, který samozřejmě může být chybný. Ale máte nějaký odkaz na to, kde pan Fiala řekl, že by nešel ani do koalice s ANO bez Babiše?

0 1
možnosti
PT

P39e95t37r 72T85o44m55e70k

30. 11. 2017 8:40

Vznikla vlastně koalice ANO, komunisti,SPD. Vám se to někomu líbí? Babiš jim bude sypat drobečky a ti dva mu za to budou zobat z ruky. Jedeme směr diktatura jednoho bezohledného velkopodnik... ne, velkozloděje.

5 4
možnosti
Foto

Určitě daleko lepší volba, než kdyby vládl Kalouskův Demokratický blok v němž je i Fialova ODS.

6 2
možnosti
JB

J14i74ř93í 12B96l19á27h35a

30. 11. 2017 8:21

Milá paní udělala byste dobře, kdybyste tyhle bláboly nepsala.

8 4
možnosti
LV

Paní Jandová, kdybych chtěl být jízlivý, napsal bych, že mě překvapuje, že jste stvořila takový prokomunistický blábol. Ale já chci, aspoň ne moc. Navíc bych musel přiznat, že jsem buď lajdácky četl, nebo nepochopil docela vyhraněný text... Hezký den! :-) Karmu máte :-)

4 1
možnosti
Foto

Děkuji, a také přeji hezký den :-)

1 1
možnosti
JS

J75a26n 29S62o33u93č89e44k

30. 11. 2017 6:34

No vidíte, milá paní Jandová, KSČM se podle Vás podařilo resuscitovat, naproti tomu Kalouskovi se nepodařilo resuscitovat TOP09 ani když si k tomu přizval ještě další tři strany a založil svoji verzi Národní fronty. Čím to asi tak bude?

13 1
možnosti
Foto

pane Souček, jaký je to pocit vidět na každém rohu, za každým stromem Kalouska??

2 3
možnosti
MP

Paní Jandová to má v hlavě popletené. Není to Babiš, ale tzv. demokratická opozice, kdo resuscituje KSČM. Raději by měla KSČM ve vládě, než aby se dohodla s Babišem. Antikomunismu mají plná ústa, ale jen naoko.

11 9
možnosti
TK

Asi jste to nedočetl do konce.

............Prosím, ani mi v diskusi nepište, že za to mohou občanští demokraté, protože s ANO do koalice jít nechtěli. S ANO bez Babiše by totiž do koalice šel každý.

2 6
možnosti
JH

J45a81n 89H67l63e50d77í21k

29. 11. 2017 22:00

je smutně typické, že zralá dáma s vysokoškolským diplomem uvažuje jako z Marsu přiletivší cizinka. Babiš se pokouší rozbít staré struktúry a zakyslé zvyklosti partajních sekretariátů a má v úmyslu řídit vládu odborníků a NE poslušných loutek. Čs plebs se hněvá na zákaz kouření na povinnost přiznat reálný příjem u OVČ a ten spravedlivě zdanit, prostě trošku zavést pořádek. Je jasné, že kauza čapí hnízdo načasovaná na týden voleb otrávila vzduch, zanechala u některých voličů přece jen nedůvěru a vůdci partají postaru vybudovali svůj útok na výsledky voleb, právě na hnízdu, takže dnes musí držet línii--směr a nemohou obrátit své předvolební kecy a sprosté pomluvy o 180% a začít Babiše podporovat. Při tom rozohněným babišofóbům hrozí ostuda, až se dokáže Babišova férovost.. Těmto kritikům na straně druhé vůbec nepřekáží fakt, že tehdejší ministr financí SOBOTKA daroval Bakalovi několik desítek miliard za OKD

11 7
možnosti
Foto

Je třeba se smířit s demokracií, což není zejména pro tzv. demokraty snadné.

6 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, už byste se s ní konečně mohl smířit

1 8
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik