Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To je preci jasne.

Kdyz nekdo odsoudi jednoznacne prokazaneho vraha, pedofila, zlodeje ci podvodnika, nemuze preci podle nej byt nezavislej.

Bohuzel, hrad se nehodla za zadnou cenu zbavit svych vernych.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Vokoune :-)

0 0
možnosti
PB

P37e21t55r 94B81u16r29i56a97n

26. 1. 2019 14:57

Souhlas, karma. Taky jsem si všiml, že i policajti jsou zaujatí proti zločincům. Stíhají a vyšetřují jenom je. Jak oni k takové jednostrannosti přijdou?

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Kvapile :-)

0 0
možnosti
LM

Anton Spelec Ostrostrelec -nevokoukatelna prca

Milos a jeho parta - za co soudruzi,za co ???

2 0
možnosti
Foto

Ka Ka Kačabo....;-DR^ díky;-)

0 0
možnosti
JV

Uhodila jste kladívkem na hřebík a je to opravdu realita dneška. R^[>-] Děkuji.

2 0
možnosti
KB

K82a31r59e16l 98B42o33k

25. 1. 2019 23:23

Paní Jandová napsala jste to velice dobře. Rudou agitku jste ale veli rozlobila.Karma.R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Boku, dopoledne nebudu "na příjmu", tak jsem si přivstala, abych neměla diskusní resty:-) Hezký víkend přeji.

1 0
možnosti
Foto

Paní Jandová, jste odvážná a to se cení. A také je Váš článek hodně čtený, takže....?R^:-):-)

4 0
možnosti
Foto

Já vůbec nevím, co k tomu napsat? Tady je tolik zloby, záště, ale i strachu. A hlavně je to strašně malé, dokonce i vlezlé. Myslíte si, že to někdo bude sledovat, komu straníte? Sorry - prostě můj vjem.

7 4
možnosti
Foto

Promiňte, ale váš příspěvek naprosto nechápu. Možná, když nevíte, co k tomu napsat, by bylo nejlepší, k tomu nic nepsat. :-)

3 2
možnosti
JD

"strana loupežníků, zlodějů, tyranů a vrahů", to jsou vaše slova o komunistické straně v jednom z vašich blogů. Charakterizují tato slova i pana Baxu, který se nestal jejím členem jenom proto, že rok 1989 přišel dříve než mu skončila kandidátská lhůta? Zdůrazňuji, že tato moje slova nejsou namířena proti panu Baxovi.

6 5
možnosti
JD

A s postojem Zemana ke KSČ jste se vyrovnal jak? Ten byl totiž členem i na začátku normalizace. A to je poněkud těžší kalibr než pouhá kandidatura. A to ani nezmiňuji jeho současné námluvy s bolševiky v ČR i v Číně. To jen, že druhou stranou sporu ́je člověk v tomto ohledu ještě horší, takže pokud používáte jednotný standard, vychází z toho jako zmetek opět Zeman.

6 3
možnosti
AM

Už si užíváte 900 Kč od Babiše ??

3 10
možnosti
Foto

Pouze člověk rozumu mdlého si myslí, že důchodcům dává Babiš peníze ze svého. :-/ A jen tak mimochodem, když byl ministrem financí Miroslav Kalousek, odmítal jste všechny peníze od státu?

19 4
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik