Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslední odstavec mého článku vyjadřuje můj postoj k tématu a k životu jako takovému nejvíce, budu dále psát o mužích s velkým M a ženách s velkým Ž, bez ohledu najejich vnější krásu, majetek a společenské postavení a hledat takové kolemsebe, dokud mi to čas a okolnosti dovolí.. Všem přeji pěkný den a těšte se, přichází jaro:-). MU

0 0
možnosti

Milí pánové,

moc mě potěšilo, že právě muži na můj textreagují.

Mám ráda přemýšlivé muže a z Vašich řádků jevidět, že myšlení patří k Vašim koníčkům.

Nestojím o poplácávající reakce a tudíž napíšu několik vět k již řečenému.

Po tom nočním psím incidentu jsem sice stále- stejně jako náš Ron (7- letý kříženec ohaře a stafordšíra) v posttraumatickém stresu, nicméně snad nebudu chaotická směšná.;-)

1 0
možnosti
Foto

hmm...proč se v textu opakuješ?:)

0 0
možnosti

Zdánlivě je to velká záhada, ale v principu je to velmi jednoduché:

Máme přirozenou tendenci chtít získat víc, než kolik dáváme - protože každý, kdo měl v genech tendenci rozdat víc, než získal, byl nemilosrdně semlet evolucí a vyhynul.

Takže průměrně krásná dívka chce získat nadprůměrně vydělávajícího samce, průměrně vydělávající mladík chce ulovit nadprůměrně krásnou samici (abych to zjednodušil jen na jeden faktor na každé straně).

Z logiky věci musí takový přístup vést k "tlačenici na vrcholu pyramidy", protože množina těch, z nichž takto vybíráme, je vždy menší než množina těch, kdo z nich vybírají spolu s námi - na někoho se holt nedostane.

Aby toho nebylo málo, jsou nám masmédii neustále vnucovány příklady těch, kdo "získali víc", a jsme neustále tlačeni do závisti. Ženám je vsugerováváno, že existují krásnější ženy, mužům je vsugerováváno, že existují úspěšnější muži...

Je snadné tomu všemu podlehnout a dospět k názoru, že životní partner či partnerka, se kterým jsem svázán(a), není dost dobrý/dobrá, a že mám nejvyšší čas na změnu. Lidové moudrosloví má navíc na každou situaci minimálně dvě protichůdné průpovídky: - "Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá" (==> najdi si někoho, kdo je stejný jako ty) - "Protiklady se přitahují" (==> vyber si někoho, kdo je hodně odlišný)  .. takže ani tady nezískáte radu, jak žít. (pokr.)

0 0
možnosti

(pokr.)

Je místy až k vzteku, že chce-li mít člověk v životě klid a pohodu, musí nakonec pokorně akceptovat, že nejlíp srovnané to mají různé církve - vždyť například katolický manželský slib ("zachovám ti LÁSKU, ÚCTU a VĚRNOST") by spoustě lidem ušetřil mnohé trápení (stačilo by zakázat si všechny ty bokovky, rýpání do manželky či do manžela, pomlouvání s kamarádkami...)

0 0
možnosti

Ten posledni odstavec je moc peknej, diky za nej.

0 0
možnosti

P. Kleinovi díky za uznání a protože onenposlední odstavec vyjadřuje můj postoj nejvíce, budu dále psát o mužích svelkým M a ženách s velkým Ž, bez ohledu na jejich vnější krásu, majetek aspolečenské postavení a hledat takové kolem sebe, dokud budu moct. Všem přejipěkný předjarní den. MU

0 0
možnosti

Nikdo na váš článek nereaguje,tak alespoň já k tomuto tématu (trochu zbytečnému) něco řeknu.  Každý muž může býti mužem. Ale ...  1 - musí si najít dobře placenou práci ( od cca. 50 tis/měs). .... 2 - V této práci musí končit ve 14 hodin. .... 3 - Při cestě domů musí nakoupit na večeři+vyzvednout děti ze školy/školky atd. atd. ..... 4 - Musí být sportovec a mít vypracované tělo. ..... 5 - Víkendy musí mít samozřejmě volné a věnovat se výhradně partnerce a výchově dětí. ..... 6 - Musí býti majitelem ideálně větší vilky či velkého bytu. . . . . .   Atd .  Atd .   A teď mě řekněte . Kolik takových opravdových mužů dnes "toto mají" !  ???   Vždyť jsme národ chudáků ! PS: A přestaňte už brát vážně ty stupidní seriály typu - Zoufalé manželky , Ally McBealová a podobně. Realita života ( v ČR) je totiž úplně jiná ! ;-)

3 0
možnosti

K poznámce pana Gorgoně:

1. Nejsem grafomanka a i když se psaním živím(lépe pokouším se o to), napíšu článek do blogu jen v případě, že mě dané témaTLAČÍ! To k vašemu pohledu na zbytečnost mého článku. 

2.Vnější aspekty (finance, nemovitosti...) ktomu, aby člověk byl "mužem, ženou...charakterním jedincem, rodičem,partnerem, homo sapiens" jsou důležité, nicméně ne nejdůležitější. Jistěznáte i ze svého okolí příběhy, kde lidi ne příliš bohatí, byli pro vásinspirací pro laskavost, vstřícnost, moudrost a naopak machové, vystoupivší zBMW se vám jevili směšní...

3. Nemyslete, že zazobaní by měli být pouzechlapi, v očích nastupující generace, je člověk, živící se prací ....SOCKA!Poptávka po skvěle vydělávajících majitelkách vil s postavou manekýny je takéobrovská....

4. Nesleduji televizní seriály, s těch jmenovanýchjsem viděla pár dílu Ally...už dávno, když jsem byla s dcerou na mateřské(mimochodem včera měla 19 let)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 868x
Zajímá mě lidská kreativita ve všech jejích podobách. Sama kromě autorského psaní a psaní publicistiky, taky maluji, dělám grafiky a pracuji s hlínou.

Seznam rubrik