Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

11. 3. 2010 2:21
Na tom, že někteří pracují

a někteří se nechávají živit, jsou ale založeny právě pravicové ideologie.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 3. 2010 9:47
Asi takhle

bývalí černoprdelníci je jako bývalí černoši.  :-)

0 0
možnosti
VK

buchlovann

10. 3. 2010 8:38
TOP 09

Jak mohou lidé, kteří jsou dlouhá léta v politice, být otrávení "svojí prací" a hledat uplatnění u nových stran?

Je to prostě tak, že ve svých mateřských stranách nemají šanci na tučná koryta a proto hledají svoje šance jinde.

Dobře se na to hodí starý, ale stále platný vtip " Nové větry ze starých zadních částí těla"

Nevěřím v prozření a naučení starého psa novým kouskům!!!

0 0
možnosti
MN

Marian Němec

10. 3. 2010 8:56
Re: TOP 09

Drahý kolego, děkuji za Váš názor a chápu, že pro někoho mohou být podobné situace komplikované k pochopení, stejně tak jako, že je mnoho lidí, kteří jsou politicky aktivní jen proto, že chtějí něco udělat pro druhé. Navíc, jistě víte, že být členem politické strany ještě v žádném případě neznamená, že dělá politiku.

Například já jsem se nikdy nesnažil prosadit na úrovni vyšší, než je obec či místní část. Chci se věnovat své rodině, ale současně chci dělat něco proto, aby místo, kde žiji bylo lepší. A dlouho jsem v té straně zůstával, protože jsem věrný svým ideám a nevzdávám se tak snadno.

Není správné házet všechny do jednoho pytle, lidé v politice jsou dobří i špatní. Například ani já nehážu do jednoho pytle anonymy, kteří píšou na diskuzní fóra. Nemůže mít každý dostatek osobní odvahy a podepsat se pod svůj názor.

Pěkný den.

M. Němec

0 0
možnosti

vodní želva

10. 3. 2010 8:30
TOP 09 sleduji pozorně.

Dokonce se mi dost věcí, co říkají líbí. Vím o tom, že tam je spousta nových lidí i z komunální politiky a to je dobře. Problém pro mě je ten, že na volitelných místech na kandidátce této strany jsou ve značné mířě bývalí lidovečtí poslanci nebo funkcionáři této strany. Jsou to lidé, kteří prohráli mocenský souboj v KDU-ČSL. Z tohoto důvodu je pro mě v tuto chvíli volba TOP 09 nemyslitelná. Pokud se do čela kandidátek dostanou lidé, kteří jsou ve velké politice neokoukaní, tak o nich mohu i uvažovat. Ale letos to nebude určitě.

0 0
možnosti

debater

10. 3. 2010 7:38
Nová strana se starým personálem

...znechucenost politikou současných parlamentních stran, jejich chováním....TOP09 dává najevo své znechucení nad stavem politiky v Čechách a jejich program bych považoval za dobrý kdyby.....kdyby nestavěli na lidech jež už mnohokrát prokázali svoji neschopnost nebo všehoschopnost a jež už dostatečně odhalili své křivé charaktery. Lituju, ale z tohoto důvodu je u mě TOP09 předem odepsaná a volit ji nemohu.

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 3. 2010 7:10
nic proti tomu

ale než to uděláte, tak si zkontrolujte, zda ti členové TOP09 které jste poznal a které respektujete a hluboce si jich vážíte, jsou na předních volitelných místech volební kandidátky. Jinak to dopadne jako v ODS...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1455x
Otec už dvou krásných holčiček, kterému není jedno, v jakém světě ty malé bude žít. Už má dost toho, že ti kdo mají poslouchat neslyší, co se jim říká. Jinak úplně normální chlap se všemi plusy i mínusy, které k normálnímu muži patří. Snaží se užívat všeho co mu život přináší. Provozovatel projektu www.anglickaslovicka.cz