Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

12. 3. 2010 6:14
Hmmm...

Rika se, ze dobra, ferova dohoda je ta, pri niz obe strany podepisuji se skripenim zubu.

0 0
možnosti
T

t00thy

11. 3. 2010 16:18
poutavý titulek

Ve škole mne učili, že v novinách (potažmo na blogu apod.) je důležité používat poutavé titulky. Vám se to opravdu povedlo. Za dávám karmu. Avšak od článku jsem očekával něco jiného... něco, kde není politika ale vtip a humor. Toto je, musím říct, smutné, leč pravdivé. Ale když už jsme u této většiny, jeden pedagog s oblibou používal termín: Dvě poloviny jsou vždy stejně velké, ale když větší půlka z vás nedává pozor, tak to nemůžete vědět.

0 0
možnosti
V

vsamotar

11. 3. 2010 16:04
Zkráceně

Zkráceně bych to asi viděl tak, že jste poznal, že mocipáni po sametu jen vyměnili ideologii, za kterou se bijí, za vlastní prospěch, za který se bijí stejně urputně, ne li urputněji. Praktiky, metody a myšlení mají ale stále stejné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1455x
Otec už dvou krásných holčiček, kterému není jedno, v jakém světě ty malé bude žít. Už má dost toho, že ti kdo mají poslouchat neslyší, co se jim říká. Jinak úplně normální chlap se všemi plusy i mínusy, které k normálnímu muži patří. Snaží se užívat všeho co mu život přináší. Provozovatel projektu www.anglickaslovicka.cz