Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pfff

10. 8. 2011 21:09
Deti

To ze se rodi mene deti je jen dobre. Treba tu prirodu neznicime tak brzo jak se zda... Navic plozeni deti je bezohledne. Jak je videt situace tady je dost spatna a narozenim ditete mu akorat prinesete trapeni. S tim s rodinou ale souhlasim - je tragicke jak vysoka je rozvodovost. Ale mohou si za to lide sami svym chovanim a vychovou mladych. Uz davno melo byt plozeni deti regulovano a podobne jak se slechti zvirata a rostliny by se meli lidi. Hned by ubylo nemoci. Zamysli se, narode...

1 0
možnosti

oskie98

10. 8. 2011 14:08
Pochod pro rodinu není zaměřen proti homosexuálům

To už je jen zbožné přání. Díky mediální masáži a různým spolkům a skupinám, kteří se vašeho pochodu chytili, je už jednoznačně chápán jako pochod proti homosexuálům. Bohužel.

1 0
možnosti

petrph

10. 8. 2011 13:03
i vzhledem k tomu

Že bývalí  vrcholoví členové KDU ČSL sedí nyní ve vládě, tak by stálo za to uspořádat protestní pochod směrem k sídlu vlády a předložit jim své požadavky pro zlepšení podpory rodin. že by snad bylo jednodušší svou demonstrací změnit biologicky dané a neměnné postoje homosexuální menšiny než ekonomické názory pana Kalouska?? :-):-)

1 0
možnosti

UrsusLuin

10. 8. 2011 11:57
přesně

Problém je v tom, že ministr prohlásí, že máme špatný demografický vývoj, ale že ho nelze změnit, a proto musí vymyslet změny důchodu a podobně. Tady selhává naše vláda, protože místo podpory rodin řeší problémz opačné strany. :(

0 0
možnosti

pedr64

10. 8. 2011 12:06
Re: přesně

změnit demografický vývoj nejde befelem

0 0
možnosti

chemba

10. 8. 2011 11:53
Pane, každému je jasné, že diskuze o jakémsi pochodu

je jen mediálně vystrčená k tomu, aby prostý lid dostal kost na které si bude lámat zuby. A ty problémy které prostý lid opravdu trápí , tak ty se řešit nebudou, protože se jim toto téma nepředhodí. Jsou již  zakázaná témata např. Exekuce, sebevraždy,korupce, rozkrádání státního majetku, nízké platy ,otročení za minimální mzdy, klesající úroveň zdravotní péče. Tady je tenký led pro redaktory. Takže pojďme řešit nějaký pochod v Praze.

2 0
možnosti

chemba

10. 8. 2011 11:58
Re: Pane, každému je jasné, že diskuze o jakémsi pochodu

Už vidím ty záběry v upoutávkách na hlavní výsílání. Na to se media popasou. A dav se bude rvát.

1 0
možnosti

Ignác Pospíšil

10. 8. 2011 11:47
Nemohu zcela souhlasit

Nemohu

s panem Jurečkou zcela souhlasit. Protože Prague Pride je akce, která

vyloženě a cíleně popírá tradiční hodnoty, včetně tradiční rodiny,

hodně záleží na tom, jestli se děje a jak k ní veřejnost přistupuje.

Popírání toho je strkáním hlavy do písku...

0 0
možnosti

fidel

10. 8. 2011 11:54
Re: nedá mi to ...

nejste Vy spíše Ignác z Loyoly ?;-)

1 0
možnosti

fidel

10. 8. 2011 11:36
přemýšlejte

píšete :

 Proto považuji současnou mediální přestřelku za zcela nepochopitelnou a politicky zneužitou. V tomto sporu totiž nejde o práva homosexuálů, tady jde o sbírání politických bodů z obou táborů, jak sympatizantů, tak kritiků pořádání podobných akcí

A neděláte Vy sám totéž ?? .. Nezneužíváte zábavu, karneval apod.  k získání politických bodů ? Podle mne ano.  Proč neuděláte Vámi preferovaný pochod jindy ? Třeba na Den matek ?  Protože by se Vám nedostalo takové medializce, že.

Ano podpoře rodiny, ano podpoře dětem......ale vůbec to nesouvisí s postavením menšiny, kterou vzpomínáte. To je bohužel jen, promiňte mito, katolická obezlička:-(.

2 0
možnosti

rodd

10. 8. 2011 11:31
nelze

na to tak povrchně nahlížet, před rokem 89 bylo maximálně vrcholem možností založit rodinu a po roce 89, ze zde objevil fenomén vlastní svobody jež nevidí svůj cíl hned v potomcích ale naplnění svých potřeb, je to sice sobecké a proti smyslu přírody, ale duševní a duchovní vývoj  právě toto přináší ...  Je zde úměrnost čím  rozvinutější tah na duševní emancipovanost, tím menší potřeba mít velký počet potomků a roste potřeba stále většího prostoru pro sebe sama, což je vlastně smysl a cíl lidské evoluce ... .

Existence na to pamatuje tím, že společnost není homogenní je složena z více tahů a jejich rozvinutosti.

Jinak by se mohlo stát že nepochopením tohoto řádu, pomůžeme maximálně jedné skupině přítomné v celé populaci. V určité části to umí absorbovat.

Dnes se odsunuje věk pro početí dětí, mění se počet dětí v rodině a to hodně odvisí od intelektuálnosti a vyspělosti společnosti zde její části.

0 0
možnosti

Pytlík

10. 8. 2011 11:22
Nechci tvrdit...

Nechci tvrdit, že nemáte pravdu. Ale znamená to snad, že o jiném tématu se nesmí ani špitnout? Kdo (snad ne Vy) rozhoduje o okruhu přípustných a nepřípustných témat?

0 0
možnosti

lesicatko

10. 8. 2011 11:22
Kríza manželstva nie je kríza rodiny

Paradoxne na zapade sú krajiny, kde majú vyššiu rozvodovosť ako v v ČR a kde  sa rodí viac detí mimo manželstva ako v ňom a majú vyšší úhrnný index plodnosti ako ČR . Typicky škandinávia

Nielen to - Taliansko má nízku rozvodovosť, ale aj nízky úhrnný index plodnosti / 1,3 / podobne sú na tom krajiny ako Švajčiarsko / 1,45 / Rakúsko / 1,4 /  Nemecko / 1,5 / .Minimalne v tom Taliansku vzľadom na silné naboženské cítenie to akosi neladí, že ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik