Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

všd

16. 3. 2011 1:32
Nesouhlas s názory J. Škárky

Pokud nesouhlasíte s názory Jaroslava Škárky, podpořte nás, prosím, na stránkách http://www.maminky.tk a na Facebooku.

0 0
možnosti
PS

Paul S.

14. 3. 2011 19:14
Poslanec Jaroslav Škárka: nominant na Nobelovu cenu ekonomie

Jak je možné, že pan Škárka, jako politik, může ne jen takto uvažovat, nýbrž se i vyjádřit?

Jeho závěry zavání rasismem! Každý zodpovědný člověk ví, že pokud klesá porodnost a přibývá starších lidí, není možné vytvořit hodnotný sociální a důchodový systém.

Každý hospodář umí spočítat, že nebude-li se o své slepičky starat, nebude-li jim dávat kvalitní krmení a nebudoutyto mít v zimě vystaráno, tak neponesou žádná vejce a kuřata mu pochcípají!

Každý hospodář si umí spočítat, -pokud v zemi nebude atraktivní cenová politika, začnou lidé nakupovat v blízké cizině. Tím vzniká další odtok peněz. Nemluvě o tom, že odláká příliv cizinců-příliv peněz.

Už dnes je pro zahraniční návštěvníky lukrativnější jezdit třeba do Alp, kde jsou veškeré služby i tovary levnější a na vyšší úrovni. Dokonce už i pro návštěvníky z Česka Je to odliv peněz, které se NIKDY nevrátí!

0 0
možnosti
VD

všd

14. 3. 2011 14:52
Škárka je pravděpodobně gay

Myslím, že o něčem svědčí fotka v růžovém na jeho stránkách. Potom lze jeho odpor k rodinám s dětmi (i těm, kde rodiče pracují) chápat v jiném světle, než čistě ekonomickém.

http://www.jaroslavskarka.cz/v-mediich/mit-deti-je-svobodne-rozhodnuti-jako-mit-auto

0 0
možnosti
V

vmt

14. 3. 2011 11:00
Jestli on pan poslanec nemluvil

jako politickykorektní žvanil. Já Vám to přeložím, když to nejste schopen pochopit. Rodiče, co mají více dětí jsou z 95% pobírači sociálních dávek, kteří nepracovali a pracovat nikdy nebudou. Proč taky. vždyť stačí dělat děti a stát jim to bohatě zaplatí. O jejich vzdělání a výchovu se nestarají a tak plodí jen další pobírače. A s tím se musí něco udělat, jak správně pan poslanec řekl. Nechápu jestli jste tak natvrdlý nebo jste jen chtěl rozpoutat diskuzi.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

14. 3. 2011 11:12
Re: Jestli on pan poslanec nemluvil

Rozhlédněte se ve svém okolí, pokud nejste zaslepený, pane autore, kdo že má ty větší počty dětí a další tak říkajíc na cestě!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VC

vena65

14. 3. 2011 10:21
Škarku neznám

a nic jsem od něj nečetl. Ale z toho, co jste zmínil mi je docela i sympatický, neboť nahlíží na skutečný problém. Chápu, že vám se to nehodí do krámu, neboť to nabourává dnešní systém, ze kterého si politické strany jako je i ta vaše udělaly dojnou krávu. Odpovědný jedinec by se nenechal tak snadno obírat.

A jen tak mimochodem, pokud chcete kritizovat něčí výroky, bývá slušností uvést odkaz na zdroj, ať si čtenáři mohou udělat obrázek.

0 0
možnosti
VD

všd

14. 3. 2011 14:36
Re: Škarku neznám

No já nevím, mně je sympatičtější pan Jurečka, který maká a má tři děti, než ten, kdo sice nemaká, ale ani nemá děti.

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

14. 3. 2011 10:15
Váš názor

že vyšší počet dětí vyžaduje zodpovědnost a nesobeckost je sice hezký,nicméně v mnoha případech nekoresponduje s realitou,kdy děti mnohdy ( neříkám vždy a ani převážně) slouží jako beranidlo k dobytí peněz ze státní kasy...

Jsem pro maximální podporu porodnosti - ale především u těch,kteří jsou schopni se postarat sami o sebe - takové rodiny ( vícedětné) bych zcela osvobodil od daní a dalších odvodů - mám na mysli něco jako singapurský model ,kde se zhodnocuje nejenom schopnost se o sebe postarat,ale i úroveň vzdělání. A světe div se - osvědčilo se VELMI !

0 0
možnosti
ŠS

vlči@ce

14. 3. 2011 10:23
Re: Váš názor

souhlasím, jenže naši politici, hází všechny rodiny s více dětmi do jednoho pytle. Staráš se o děti? vychováváš je k pracovitosti? chodí do školy?  rodiče pracují? tak si zasloužíš úlevy. Učíš děti krást? neposíláš je do školy? sám nepracuješ a jen natahuješ ruku na podporu? pak si zasloužíš jen nějaké minimum k přežití, nejraději bych řekla, že si nezasloužíš nic.

0 0
možnosti
RK

romualda

14. 3. 2011 10:15
Četl jsem blogy

od poslance Škárky a to je hrůza...radil bych mu dělat cokoli, ale hlavně nepsat blogy, neukazovat se na veřejnosti a nemluvit o ničem..

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 3. 2011 11:26
Re: Četl jsem blogy

Máme stejný názor ;-)!!

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

14. 3. 2011 10:14
O tomto pánovi

jsem si udělal obrázek po přečtení tohoto blogu:

http://skarka.blog.idnes.cz/c/174636/Levici-voli-jen-flakaci-a-lemplove.html

Uvědomil jsem si, jak snadno se dnes může dostat do politiky primitivní člověk a rozhodovat o zákonech této země. Škárka je ostudou poslanecké sněmovny. Takovýto člověk tam nemá co pohledávat.

0 0
možnosti
VD

všd

14. 3. 2011 14:42
Re: O tomto pánovi

Podle Škárkova textu VV nejsou pravice, ani levice.

"Cílem pravicových stran je fungující justice, bezpečnostní složky, školství, zdravotnictví a stát bez korupce."

Je toto cílem vlády, ve které sedí? Tak naivní tedy nejsem.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

14. 3. 2011 10:03
On Škárka je vůbec podivín;

jen hulvát může nazvat matku samoživitelku slepicí, jak provedl on zde ve svém blogu před několika dny.

0 0
možnosti
ŠS

vlči@ce

14. 3. 2011 10:00
Nikdy

 jsem nevolila lidovce a volit nebudu, ale pokud je pravda to, co píšete, tak jsem ráda, že nejsem rodičem Škárky, musela bych se stydět za to, co jsem vychovala.?

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik