Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Vždyť ten rozpočet je prakticky hotový z dílny Kalousek a spol. Pokud ho zase Kalousek a spol, ten svůj rozpočet jen tak z trucu, neschválí, hádejte kdo přivede tuto zem do těžké situace? ;-)

1 1
možnosti
ZB

Najednou je Kalouskův rozpočet dobrý;-)

0 1
možnosti
JS

Smůla je v tom, že mě jaksi nenapadá žádný poslanec, který by dával přednost zájmům našeho státu před svými zájmy,  případně zájmy své strany (pokud počítá s tím, že v příštích volbách bude na volitelném místě). Pan Kalousek to řekl jasně. Nepodpořím žádný rozpočet, který nezpracuje současná koalice i kdyby byl zlatý.  Toto je typický symbol politika, kterému záleží na ČR. Na druhé straně, je aspoň upřímný.  Nečas a Němcová by žvanili na téma jak hájí zájmy této země.

1 0
možnosti
TB

jenže na straně druhé by nějaká vláda po minulé koalici vycházela na 100% z návrhu na rozpočet, který vypracoval Kalousek sám. Takže by vlastně zamítl svůj návr jenom proto, že ho předkládá vláda jiná. Začíná to vypadat jako realita. A neříkejte co vykládali lidi z ODS, když o tom taky nemáte moc šajnu. Ostatně Kalousek je takový přelétavý pták, to příslušný blogger asi taky ví. Protože dlouho kopal za lidovce, myslím kalouska. A já to vím i tak,že Kalousek znovu vstoupí k lidovcům,protože se topka do sněmovny nedostane po jakýchkoliv volbách

 Kalousek není upřímný, protože toto řáká, je proti zřízení jakékoliv vlády, pokud nebude rozpočet tak stát pojede v provizorním rozpočtu, který je, v současné době, na nic. Proto bude lepší nedat vládě Rusnoka důvěru,ale rozpočet schválit. Ať už vznikne po volbách jakákoliv vláda nepojede v provizoriu. A nedat ji ani po druhé, pokud to bude jen trochu možné, o čemž pochybuji, zeman to může táhnout až do řádných voleb a v provizoriu, proto tedy bacha i na ten rozpočet

0 0
možnosti
MR

Naše zem potřebuje aktivní občany, jinak to tu bude pořád dokola.

1 0
možnosti
LH

Ale kde jsou schovaní ti aktivní občané?

1 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik