Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Vlastimil.Kornas

17. 1. 2012 19:18
Mě se zdají aspoň ti z vnitra stejní.

Aspoň v tom,že zareagují na to,že uprchli nebezpeční zločinci ze země,až za dva týdny.

1 0
možnosti
F

fairplay

17. 1. 2012 19:01
Autor tomyslel dobře a má smysl pro humor

Já se musím autora zastat. Má smysl pro humor a nadsázkuVV

Toho zambijského vůdce co skočil, aby dokázal, že je to u nich bezpečné určitě obdivuji. Já bych takhle rozhodně neskočila. No a to,jestli pan Drábek bude hrabat listí? Toho se bohužel  asi nedočkáme. V tom asi musím autora zklamat.  Ten hrabe jenom prachy a to směrem k sobě. :-)

1 0
možnosti
MR

iluminat

17. 1. 2012 18:08
a ted se na to podivejte z te prakticke stranky

kde myslite ze se zije lepe, ne jen po materialni strance, to rozhodne nejde srovnavat, Cesko je civilizovana, vyvynuta zeme, ale vubec? Zkusil jste se zamyslet asi alespon na minutu nezli jste napsal takovou pitomost?

Tak vidite jak je vse jinak. Zkuste si jit do Zambie, a tam pracovat alespon mesic, ne pro cechy - ale zkuste si najit praci, treba legalne ci ilegalne, vas by prestala sranda. Ale jen kdyz neco napisete, nevadi ze to nema zbla logiky

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

17. 1. 2012 12:47
jestli máme či nemáme lepší ministry

to nevím ale vím jedno naprosto jistě. Tu vaší stranu rozhodně volit nebudu.

0 0
možnosti
IH

misaviki

17. 1. 2012 11:55
.

A myslíte, že by ministr zdravotnictví Zambie podstoupil léčbu ve státní nemocnici? Nebo ministr školství dal děti do tamní státní školy? Udělat šaškárnu pro novináře umí každý.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

17. 1. 2012 10:25
Přemýšlím, kam svým blogem míříte.

Napadlo mě že nemáte tušení, k čemu jsou veřejně prospěšné práce dobré, ale to asi nebude pravda, že ne? V době, kdy se masivně rozmáhá práce na černo při současném pobírání podpory, musí mít úřad práce nástroj, jak podezřelé zájemce o podporu znevýhodnit na trhu práce. Když firma A bude platit zaměstnancům zdravotní a sociální pojištění, zaměstnancům nepobírajícím podporu, nepochybně nebude schopna konkurovat firmě, která to se státem koulí. Asi nejste tak hloupý, abyste řekl, to musí vyřešit stát kontrolami u zaměstnavatelů. Víte, že stačí, aby zedník odložil lžíci a tvrdil, že se tu byl jen ptát, jestli by pro něj neměli nějakou práci. Tak pořád nevím, kam míříte. Chcete se svézt na vlně nepopularity reforem?

0 0
možnosti
AVBP

až vyrostu, budu politikem

17. 1. 2012 10:42
Re: Přemýšlím, kam svým blogem míříte.

Vezměte to z druhé strany. Představte si Roma - léta nikde nepracuje, je veden na Úřadu práce, ale Úřad práce mu žádné peníze nevyplácí. Tomu Romovi vyplácí sociálka sociální dávky, které nemají s podporou v nezaměstnanosti nic společného. Pro Roma se tedy novým opatřením nic nemění. Bude si válet šunky a jednou měsíčně si taxíkem dojede pro dávky. A teď si představte vysokoškolsky vzdělaného člověka, který přijde o práci (a že se to v době krize může stát raz dva). Dva měsíce bude hledat práci, ale nenajde jí. Pak dostane lopatu a bude ve svém bydlišti uklízet bordel po Romech, kteří ho budou pozorovat ze svých dotovaných příbytků. Vážený pane, můj příspěvek není nějaké teoretické pojednání - to může být zatraceně rychle normální stav.

2 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 1. 2012 10:16
Zapomněl jste se zmínit o Jurečkovi

Jako by poslanci (byť bývalí) nebyli zodpovědni.

0 0
možnosti
T

torstyn

17. 1. 2012 10:06
Váš článek je hodně slaboduchý

a svědčí o úlpadku  strany ve které jste místopřecedou ,přírovnávat zdravotní a socialní reformu ke skákáni na gumě to chce hodně hlouposti.Ani se nedivím,že je Vaše strana populistická a tím pádem nevolitelná.

0 0
možnosti
IM

syslus moribunus

17. 1. 2012 10:14
Re: Váš článek je hodně slaboduchý

Jjj.Pán shání hlasy.Rv

0 0
možnosti
JM

H. Mlet

17. 1. 2012 10:01
čoveče

jak může místopředseda napsat tak hloupoučký blog?

0 0
možnosti
MB

buxus

17. 1. 2012 10:00
A myslíte si, že ministři za vaši stranu

... by byli lepší, než ti stávající? Mám o tom své pochybnosti. Jinak z pera 1. místopředsedy KDU-ČSL bych spíše uvítal článek vysvětlující, jakým způsobem by chtěla řešit tato strana nějaký konkrétní problém, který je zmiňován (např. nezaměstnanost v některých regionech). Dělat své straně reklamu tím, že pouze pomlouvám konkurenci, to už jsme slyšeli mnohokrát od mnohých. Vyniká v tom zejména jakýsi Paroubek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik