Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy, který máte za nehty průsery – padáky, atd., nebudu dál jmenovat.

Zdroj: http://marianbezak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=593050

Schválně, jmenujte dál.

Mimochodem, to s těmi padáky jste také dost vedle.

0 0
možnosti
VH

Pane Bezáku! Jsem zděšen. Pan Kalousek je darebákem mj. proto, že se rozvedl. To je tedy darebáky ta polovina sezdaných v ČR, která se rozvádí? Není, to jen nedůvodný vztek Vám vnutil toto tvrzení.

A teď fakta:

Zákon, jednající mj. o jednokorunových dluhopisech byl přijat v první polovině 90. let. Jak v tom jede pan Kalousek? Tehdy nebyl ani poslancem. Fakt, že pan Babiš lže, až se mu od huby práší ještě neznamená, že ho musí každý blb papouškovat!!!

Píšete o jakémsi prováděcím předpisu. Co máte na mysli? Možná fakt, že byl tento zákon použit při vydávání dluhopisů ČR. A co se stalo? Nic. Byl nižší, zato nezdaněný úrok. Stát o nic nepřišel (jak tvrdí jeden lhář).

Vy znáte zákon, který nejde obejít? No to jste jediný. Ale zase: Ten zákon vznikl dávno před tím, než se na něm mohl pan Kalousek podílet. Proč opakováním Babišových lží ze sebe děláte hlupáka?

Malý dotaz: I kdyby pan Kalousek byl zloduchem, za jakého ho vydáváte, tak, pokud upozorňuje na podvod, naznamená to, že ten se nestal.

Jen tak mimochodem: Poslanecká sněmovna přijala tři usnesení (v podstatě podporující stanoviska pana Kalouska). První odsouhlasilo 96 ze 129 přítomných poslanců (cca 75 %, tedy tři čtvrtiny), druhé 95/130 (73 %), třetí 92/130 (71 %). Všimněte si, že souhlas s názory pana Kalouska vyslovila téměř nadpoloviční většina všech poslanců. Napříč stranami - samozřejmě kromě ANO. ˇPořád máte dojem, že pan kalousek říká nesmysly? A pořád je Vám "na blití" z pana Kalouska a nikoliv z pana Babiše?

Nechci posuzovat legálnost finančních operací současného ministra financí. Ale umím posoudit fakt, že jsem od něj v posledních měsících neslyšel snad jedinou pravdivou větu.

0 2
možnosti
BM

Jestlipak víte že Kalousek byl mezi prvními který toto využil? První byla ZUNO Bank.

0 0
možnosti
FZ

Možná máte s Kalouskem pravdu a možná taky ne,ale na Bureše nemá Kalousek ani se všemi ,,kmotry" ODS ani náhodou, takový kalibr tu ještě nebyl a po jeho vyjádření k usnesení sněmovny bych řekl ,že mu už trochu hrabe a dobrý psychiatr by mu jistě neuškodil...

1 0
možnosti
ZB

Tohle mě vždycky baví,vždycky když jde o Kalouskovy "prusery" každý hned vytáhne "padáky" a mrtvého švagra...a touto hodně starou lidovou mytologií to končí.;-)Ano,v tom to je,Kalousek za sebou nic konkrétního,doloženého fakty nemá.Babiš je jeho opak,jeho kauzy jsou doložené doklady a jasnými fakty.Čapím hnízdem počínaje a unikem daní přes dluhopisy konče.Přesto je pro někoho Kalousek "zloděj" a Babiš "hrdina"....opravdu zajímavé myšlení...

2 0
možnosti
VH

Snad ještě dodat, že je srandovní, že ekonomickému náměstkovi je vytýkána technická vada padáků.

1 0
možnosti
MM

Na tohle se nedá jinak reagovat než ;-D

2 0
možnosti
PL

Souhlasím až na maličkost. To slovo "vážený" ke Kalouskovi opravdu nepatří.

4 0
možnosti
VH

Ano, psal bych chytrý (v nejlepším slova smyslu), racionální, konkrétní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 688x
Jsem občanem České republiky, kterému není lhostejné co se tady děje, proto se chci vyjadřovat k dění ve svém blízkém i vzdáleném okolí.

Seznam rubrik