Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Vidím to podobně. Senát je jasný, to už by muselo být, aby vláda udělala něco dobře. Na víc ty různé respekt a reflexy, ty nám tady taky chyběly...

2 1
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše ! R^ ! Někde jsem psal v nějaké diskuzi psal o zdravotním výboru parlamentu. Většinou jen doktoři. Jak z vládních stran, tak i opozice. Proč neplnil tento výbor svoji kontrolní funkci a nepožádal vládu o informaci o objemech zdravotního materiálu v ČR na konci ledna? A dnes si dovolí mnozí z tohoto výboru kritizovat vládu, že vývoj měla předpokládat?

3 1
možnosti
RB

200 000 Čechů v zahraničí chce domů. Otázka zní: Je jich 200 000 nakažených koronavirem? Není nakažen žádný? Je jich 200 000 nakaženo jiným iniciátorem nakažlivé nemoci? A není ta nemoc nebezpečnější než koronavirus?

0 0
možnosti
VH

No - mohu porovnávat počty nakažených. Ale jen v případě, že jsou vyšetřeni všichni, kdo se nakaženými cítí. Když je vyšetřena jen třetina, je samozřejmě teoretický počet nakažených jen málo nad třetinou počtu reálného. Takže nikdo neumí počty nakažených porovnat.

Počet úmrtí nic nevypovídá, protože v ČR jen čtyři lidé trpí závažnými problémy. To není dáno zdravotnickým systémem (tím méně vládou), ale imunitním systémem dosud nakažených.

0 0
možnosti
RP

R^K souhlasu s Vámi přispělo i přečtení rozhovoru s Mynařem na Seznamu z dnešního rána.

2 1
možnosti
PC

Pane Bezáku, naprostý souhlas! ...a veliká karma R^R^R^

4 0
možnosti
JH

Ano, teď půjde jen o to, kolik spoluobčanů je normálních....

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 688x
Jsem občanem České republiky, kterému není lhostejné co se tady děje, proto se chci vyjadřovat k dění ve svém blízkém i vzdáleném okolí.

Seznam rubrik