Očkování

Vážení, jak je možné, že očkovací střediska/fakultní nemocnic, zejména v Praze mají tak málo zájemců, že musí očkovat náhradníky. 

To je naprostá Švejkovina. Tady čekají tisíce důchodců u praktických lékařů (5000 PL), kteří dle sdělení hejtmanů si prostě musí počkat na vakcínu a místo toho se očkují nějaký náhradníci. Nezajímají mě jména, ale to co tady předvádí stát je vrchol cynizmu. Kdo prosím distribuuje a organizuje rozdělování vakcín pro jednotlivé instituce a kraje, je to veřejná informace, nebo podléhá v utajení? Je to naprostá logistická tragédie. Nějaký státní zdravotní ústav = 1000 vakcín. Jste normální??? Kdyby to dostal PL tak je naočkovaných tisíc důchodců nad 80 let a ne ředitel a spousta jeho kolegů a členů rodiny. Jak se dostala vakcína k panu Kabátkovi/VZP? To dostala VZP taky 1000 vakcín, nebo co. Myslel jsem si, že ministr Blatný to dokáže pohlídat. Ale nedokáže to ani hlavní koordinátor očkování pan premiér Babiš, kterého jsem volil s celou rodinou, ani ministr Blatný. Nechápu, že premiér Babiš neuloví na trhu nejlepší logistiky, aby to klapalo. Asi není zájem. No prostě tragédie. Už se mi o tom ani nechce psát.

Prostě pravidla se mají dodržovat, to už platilo před několika tisícem let. Pokud se nebudou dodržovat, bude zle. Stát je tady ke smíchu. A to se mu velice v budoucnu vymstí. Lidi-občané už vidí, že jsou na druhé koleji. Už se tady kupčí i s vakcínami. A přesně tak je to i s celým státem a jeho úřady. Očkují se radní, papaláši, atd. Co pak to je normální?? To se tomu někdo nedokáže postavit? To ty lidi co se nechali, mimo pořadí naočkovat nemají už zdravý rozum? To je snad už devastace sounáležitosti mladší generace s tou starší.  To jsme se už dopracovali hodně daleko.

Jak byla jedna replika ve známem filmu: „Velebnosti, chce se mi blít“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marian Bezák | pondělí 25.1.2021 10:20 | karma článku: 17,95 | přečteno: 527x
  • Další články autora

Marian Bezák

Očkování

8.3.2021 v 12:56 | Karma: 14,29

Marian Bezák

Očkování

19.1.2021 v 18:06 | Karma: 19,93

Marian Bezák

HRDOST - NEHRDOST

22.10.2018 v 8:30 | Karma: 7,22