HRDOST - NEHRDOST

1.HRDOST Všichni jsme byly svědky jaké cti se dostalo našemu tenistovi Radkovi Štěpánkovi od světových tenisových celebrit a domácích celebrit. Je to proto, že se snažil ze všech sil reprezentovat samozřejmě sebe, ale ...

...také Českou republiku. Taky Krejčíková a Siniaková jsou nejlepší deblistky na světě. Toto je zviditelnění naší republiky v zahraničí na rozdíl od spousty našich politiků a turistů, kteří spíš naší republice dělají svým chováním špatné jméno. Můžeme být hrdi na jména sportovního světa, nechci jmenovat ani jedno, protože je jich spousta na špičkové úrovni, na to jak jsme malá republika je jich hodně. Toto si nikdo ani neuvědomuje. Jsou to většinou solitéry, ne společenské sporty, poslední společenské, byly hokej 1998 a fotbal 2004. Zkuste si vygoooglit sólo úspěchů našich sportovců, to se budete divit, a na to by jsme měly být hrdi a podporovat je. Chci tímto příspěvkem jenom upozornit, že do sportu na úrovni státu tečou miliony, ale k těm šikovným se skoro nic nedostane. Proč je český občan zaražený a neprůbojný a pořád vše kritizující. Už by jsme se konečně měly vzchopit, odhodit mindráky, jak zpívá Landa, a zvednout hlavu. Máme na to. Jsme vzdělaný a hrdý národ.  Jsem rád, že konečně máme představitele státu, kteří se umí domluvit několik jazyky a nejsou v Evropě druhá liga, Babiš, Hamáček. A je to vidět.

2. NEHRDOST

Dne 20.10.2018 jsem pracoval u zapnuté televize a shodou okolností tam zůstala přepnuta TV Nova a to jsem se nestačil divit. Ve 22.55 tam uvedli film produkce USA z roku 2016 „ Pád Londýna“. Mé doporučení – na to se nedívejte ani náhodou, nebo radši jo, ať vidíte čeho jsou schopni američtí filmaři a producenti. Je to naprostý návod pro arabáče jak zotročit západní svět a unést amerického prezidenta. Je to doktrína arabského světa, wahábisti  a sunité jsou  1400 let v boji proti křesťanům což je logicky Evropa. Autorům tohoto díla snad nedochází k čemu tím navádí. To je jako by jste udělali film o tom jak lze vyrobit atomovou bombu, ale to asi brzy přijde. Kdy si média  uvědomí, že propagace a informace do světových zdrojů těmto islamistickým strukturám vyhovuje a využívají hladu evropských a amerických médií o těchto nechutných a diktátorských praktikách, které používají vůči vlastním lidem a i vůči cizincům. Vím, že nedokážeme zabránit výrobě těchto filmů, ale snad můžeme upozorňovat v médiích na závadnost těchto projektů. Chápu taky, že USA vyzbrojují skoro všechny země světa zbraněmi (je to business), ale hlásají, že chtějí všude mír ( je to politika). 

Vážení čtenáři zkuste se na ten film podívat a pak to okomentujte, budu rád za každý názor. 

Autor: Marian Bezák | pondělí 22.10.2018 8:30 | karma článku: 7,22 | přečteno: 167x
  • Další články autora

Marian Bezák

Očkování

8.3.2021 v 12:56 | Karma: 14,29

Marian Bezák

Očkování

25.1.2021 v 10:20 | Karma: 17,95

Marian Bezák

Očkování

19.1.2021 v 18:06 | Karma: 19,93