Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nelze srovnávat viry, co celkem rychle mutují s obrnou. Z těch, co onemocněli obrnou bylo až 30% s doživotními následky. No a vakcína měla vysokou účinnost, takže onemocnění očkovaného bylo výjimečné.

0 0
možnosti
LU

V histórii sa nikdy nestalo, aby sa jeden rok objavila neznáma pandémia na druhý rok už bola vakcína a ešte v tom roku sa začalo povinné očkovanie.

1 0
možnosti
ZH

Vaše srovnávací úvaha má jednu zcela zásadní slabinu. S covidem umírají i očkovaní. Tedy očkování vám sice zlepší šanci, že neskončíte kvůli covidu v nemocnici nebo na krchově, ale jen šanci, není to jistota.

3 0
možnosti
Foto

Proto používejte plenky Pampers! To je ta pravá jistota jistot! ;-D

0 0
možnosti
KT

Očkování proti obrně ovšem proti nákaze chránilo, na rozdíl od očkování proti covidu.

3 0
možnosti
PK

Pokud má nějaká nemoc mortalitu jako obrna, tak je jasné, že očkování je jediná cesta, jak se jí zbavit nebo výrazně potlačit. To ovšem není případ Covid-19.

3 0
možnosti
Foto

J84a77n 23Š81i15k

21. 12. 2021 16:39

Moc pěkné. Dnes si plno lidí neuvědomuje, že naše maminky a babičky se proti očkování nebouřily ne proto, že by byly ovce a jaký byl režim, ale hlavně z toho důvodu, že většina z nich měla zkušenost z rodin, kdy jim na takovéto nemoci umírali sourozenci, příbuzní a děti...Historii zdar a krásný den!!!

6 0
možnosti
LJ
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4247x
Jsem učitelka a výtvarná umělkyně. Mám ráda humor, píši fejetony, povídky a příběhy ze života. V poslední době píšu také o závažnějších tématech, jako jsou dezinformace, hoaxy a hlavně jejich příčiny. Velmi mě trápí současná situace - vzrůstající agrese lidí vůči zdravotníkům, přátelé, kteří se zamotali do sítě konspirací a nedokážou se z ní dostat ven... V mých článcích můžete očekávat srovnání aktuálních událostí s historií, často vycházím i z průzkumů veřejného mínění nebo oficiálních statistik.

Seznam rubrik