Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sdružení praktických lékařů a MZ vydaly manuál na úspěšnou samoléčbu lehkých a středních forem covid-19. Proč to není denně v médiích; stejně jako info o léčebných účincích isoprinosinu?

Covid 19 – „Nekompetentnost“ masmédií a její důsledky. /1/

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760012

1 0
možnosti
Foto

Se vším, co píšete, je možno souhlasit. Jenže není to takové volání na poušti? Před osmi lety jsem se vrátil do Česka. Jako první mne zaujaly dva skoro denně diskutované problémy. Tím prvním byla korupce a pak hned následovala informace – ne zrovna radostná – o stavu našeho zdravotnictví. Uplynulo tedy osm let a vyjma diskusí se nic neudělalo. Asi je to tím, že každý politik každou „nemoc“ jakoby zázrakem přežije. Asi se jim ještě nestalo, aby na zazvonění prostě nikdo nepřišel. Ne, ze zloby, ale pro nedostatek personálu, či zájmu.

0 0
možnosti
Foto

Konec sýčkování, stejně už je po epidemii. Neexistující lockdown zaúčinkoval, počty ofiko nakažených jdou dolů, takže se může míň testovat (co se tak dívám na statistiky, tak už se na ten trend najelo). A jak se utlumí testování, nakažení ubydou až k nule (hlavně aby ten sestup nebyl příliš rychlý a neprorazila se nula..... záporný počet nakažených by mohl vyvolávat otázky.... ale zase co, vždyť dluhy jsou dneska všude...). A teď čtu, že ani umírat se na ten Covid nebude. Prý Vyzula s Adámkovou navrhují přestat zveřejňovat počty zemřelých na covid/s covidem, protože je to beztak nejednoznačné a lidi ta čísla jen zbytečně rozrušují;-D. - - - Tak aby bylo jasno: Ten rozběh té epidemie já považují za první pořádný návrh důchodové reformy. A je bezva, že Babiš to začal hned uplatňovat v praxi - kam se na něj hrabou ti klasičtí politici. Tohle je prostě propagace důchodové reformy bojem. A počítejte se mnou - řekněme, že vakcína nakonec bude účinná, ale ten koronavirus to nevymýtí a důchodci budou vždycky první na ráně, byť méně než včera (295 mrtvých). Ale řekněme, že by to každý den mohlo zvednout smrtnost o 150 lidí, na, řekněme, 5 let. To je nějakých 270 tis. úmrtí, která půjdou hlavně na vrub pobiratelů starobních důchodů. Což je cca 10% všech starobních důchodců. A to už nám pomůže v tom, jak financovat důchody za snižujícího se počtu pracujících. Andrej Babiš je génius a my mu budeme nakonec líbat ruce.

0 0
možnosti

Dobrý den. Není divu, že zdravotnictví se hroutí v této epidemiologicky nepříznivé době. A protože je známo, že všechno souvisí se vším a politika a ekonomika obzvlášť, tak by se k této nepříznivé situaci mělo ještě dodat, že na potenciální kolaps nejen zdravotnictví se systematicky zadělává díky totálnímu rozpadu a rozkladu státní správy a celé její organizační struktury. Pod prapory finančního triumfalismu a pomstychtivého antikomunismu se vytvořilo 14 idiotských krajů spolu se zbytečným senátem a celkový nárůst byrokratického aparátu lze odhadovat na 200%. V totálním rozpadu a džungli státní administrativy vládnou především zájmové finanční klany v jejichž preferencích je zdravotní situace ve státě na jednom z posledních míst. Kolaps zdravotního systému se plíživě blížil již v dobách před vypuknutím virové nákazy. Zdravotní systém státu v současné době zvládá epidemickou nákazu (s krajním vypětím) jen proto, že se ho ještě nepodařilo zcela devastovat a zničit.

1 0
možnosti

J18a61n 95Š81e59s44t64á58k

11. 11. 2020 12:28

Náhodou se o nich taky mluví, zrovna včera nebo v ponděli bylo v rádiu, že přes 400 jich taky chytlo covid...

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik