Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P27e23t69r 80A93l91t71m86a21n

25. 4. 2020 16:16

Obávám se, že toto zjednodušení nefunguje. První odstavec mě, jako podnikatele, který desítky let piplá své podnikání, téměř urazil.:-)

Vidím krvácející ekonomiku, která potřebuje zpět spotřebitelskou poptávku. A ta se za přítomnosti neznámého viru prostě nevrátí. Je nutné tenhle vir zlikvidovat jako před lety SARS - jasně a zřetelně, nikoliv ospalým prohlášením nějakého úředníka.

Osobně vidím ty pracovité a ty, co se chtějí vézt na rychlokvašené euforii z otevřených buřtastánků, obráceně - a to určitě ne proto, že bych se bál nějakého viru.

0 0
možnosti
PC

Souhlas s Vaším článkem. Píšete s nadhledem a vždy rozebíráte situaci se zřetelem na danou situaci a zároveň v obecných souvislostech a v širším měřítku.

V začátku koronavirové pandemie jste logicky rozebíral nutné kroky při zavádění opatřen. Nyní, kdy už opravdu nastal čas přemýšlet dál, správně rozebíráte situaci i z pohledu.

Díky za blog a dávám karmu.R^

3 0
možnosti
Foto

R^ A ano. Jde i o ekonomiku. Tedy i o peníze. Čili jde i o ,,politkum". Kam až lze zajít, a za jaku cenu. A o to, co se nazývá ,,sociál. smírem", čili o udržení stability systému, který se , a velice lehce, a kdykoli, může změnit v až všeobecný chaos. Na této hraně se balancuje stále, a to nejen u nás, ale v celém světě. A i onen ,,kovid" to opět ,,jenom" ,,trošku odkryl".

5 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1591x
Marek Zeman (nar. 18.5. 1964), MUDr., MBA vystudoval v letech 1982 až 1988 Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, Internista,nefrolog, všeobecný lékař a primář nestátního zdravotnického zařízení. V letech  2007 až 2015 ředitel FN Královské Vinohrady. Založil Spolek The Blue Academy z.s.,který se věnuje návrhům na ochranu životního prostředí, boji proti manipulacím  typu Green Deal a smysluplným projektům environmentálního charakteru ekonomicky přijatelným. (www.theblueacademy.cz). Ve volném čase se věnuje četbě, lyžování, vodním sportům,vážné hudbě a historii.

Seznam rubrik