Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

No doufejme, doufejme...

1 1
možnosti

Mladičký konzervativec má velmi selektivní vidění světa. Jinak by neblábolil o tom, jak se všude psalo o kauze Nagyová, zatímco o soudu s Babišem nikoli. Mladičký konzervativec zapomněl, že Nagyová byla pravomocně odsouzena, zatímco Babiš na Slovensku svůj soud vyhrál. A o tom všem velmi podrobně psali ve všech novinách. Stačilo je číst.

Mladičký konzervativec zapomněl, že Kalousek, který bojuje s Babišem o přízeň voličů, má na svědomí zvýšení státního dluhu o 850 miliard za 6 let leho vládnutí na financích. Babiš zvýšil státní dluh za 1 rok na financích jen asi o 100 milionů.

Souhlasit se dá s mladým konzervativcem v tom, že ANO jednou vyhoří samo. Tak už to v politice chodí. Každopádně, ať mám k Babišovi hromadu výhrad, je jeho působení na ministerstvu financí stokrát lepší, než úřadování Kalouska.

4 5
možnosti
Foto

M35a83r93e34k 16T63v26r16z

15. 10. 2014 8:36

Děkuji za Vaši reakci. Každá reakci mě může posunout dál.

Mám obavy, že jste článek nečetl pozorně. Já ve článku uvádím, že MF Dnes psala jen o kauze Nagyová a o soudu Babiš nikoliv. Každý, kdo čte MF Dnes mi dá za pravdu.

3 0
možnosti
MP

Podle Babiše všichni politici kradu. Babišova strana se stává politickou, tudíž v ní logicky musí být VŠICHNI zloději.!!!!!!

2 0
možnosti
Foto

O37t76a51k92a13r 22S74e40k83l

15. 10. 2014 5:53

"Veverky" se proflákly , řečeno lidově, během roku. ANO , které je o jednu úroveň ( finanční) výše , pravděpodobně vydrží o zmíněnou úroveň ( asi rok) déle. Odejde do zapomnění, leč dotace a styky Agrofertu zůstanou.

Dobrá investice.

5 1
možnosti
JC

Obávám se, že tady je přání otcem myšlenky.

0 0
možnosti
LW

L71e45o 88W13o38l83f

14. 10. 2014 23:17

ANO - ZAVÍRÁ SAMO

R^

3 1
možnosti
JH

J85a72n 43H24l78e57d89í71k

14. 10. 2014 23:14

uvědomte si, prosím, že mnoha lidem už leze krkem ta hnusná--prolhaná politika profesionálních žvanilů a volí se zatnutými zuby hnutí ANO. Je zřejmé, že na politickém hřišti v ČR se hlavně fauluje a branky se střílí zásadně z ofsajdu, levice si podplácí voliče rozdáváním na dluh, levice si pěstuje oligarchy, zavázané lupičskými objednávkami, levice míní ovládnout obě sněmovny, všechny hejtmany a nyní šmelinaří v zastupitelstvech

4 2
možnosti
MT

M12a42r75e35k 96T54ů23m22a

14. 10. 2014 22:44

Chobotnice se již dostala snad ke všem důležitým korýtkům... Teď už je jen otázka času, kdy se voliči probudí a budou požadovat činy.

3 0
možnosti
LJ

ANO je strana na jedno použití. Jen o stupínek lepší než například byla strana VV, která zazářila a zhasla. ANO má úspěch ve velkých městech, kde se nejsilněji pociťuje duchovní vyprázdněnost. Tak se pravicoví voliči chytají takového stébla. V dalších volbách se budou chytat jiného. A koho měli pravicově zaměření lidé volit? ODS měla dost skandálů, těmi se odepsala. A tu se objevil Babiš, který se tváří podobně jako Klaus. Jen pochybuji, že tak dlouho vydrží. Spíš bych řekl, že do dalších voleb bude prokouknut, přečten a odložen. Zkrátka strana na jedno použití. Něco jako toaletní papír.

5 1
možnosti
MP

Že je babišova strana na jedno použití Babišovi vůbec nevadí. Prosadí si v EU své dotace a jeho další účast v politice už bude zbytečná.

2 0
možnosti

:-)R^

Jen drobná připomínka, pane autore.

Jak že je to s tou vlastní charakteristikou Babišova hnutí : Podívejte, takto se vyvíjelo v čase :

1) „Můžeme měnit ten program průběžně. To nebude vadit.“ (LN, 30.9. 2011).

2) “Jsme široce rozkročené středové hnutí.” (chatna tyden.cz, 9. 10. 2013).

3) „Dovoluji si dneska říct, že se nám tu profilují dvě strany.Jedna levicová – ČSSD – a jedna pravicová se sociálním cítěním, a to jsmemy“ (echo24.cz, 11.10.2014).

A dále. Na to, že jde o "pravicové"  hnutí/stranu, může skočit jenom prosťáček, případně ten, kdo pana Babiše sleduje jen velmi, velmi nepořádně.

Páteří všech sdělení Andreje Babiše je kritika polistopadových poměrů. Despekt k programu, k vizi a idejím, které překračují jedince a jeho ryze osobní zájem, pak dává najevo permanentně ve všech svých veřejných vystoupeních.

O co více Babiš kritizuje stávající poměry, nefunkčnost a neefektivnost stávajícího systému politických stran a státu, o co více kritizuje dobu po roce 1989, kterou nazýval zpočátku „Potěmkinovou vesnicí“, pak „blázincem“ a dnes „Matrixem“, o to více bije do očí skutečnost, že v programu ANO není ani čárka o době před rokem 1989. Jakoby éra 1948-1989 pro ANO neexistovala. Anebo, při pozorném čtení programových východisek, může člověk zjistit, že Babiš tuto dobu tiše - jistěže k nemalé radosti četných levicových voličů - rehabilituje:

5 2
možnosti

„Naše země byla po mnoho desetiletí dobrou značkou pro celý svět. Byla na špičce světového strojírenství, obuvnického, sklářského, textilního, potravinářského průmyslu. Jména podnikatelů Baťa, Škoda, Kolben či Klement požívala všeobecné úcty. Za jejich úspěchem stály tisíce lidí, kteří měli příležitost uplatnit své schopnosti. Lidí, kteří věděli, že s každou svobodou a právem jde ruku v ruce také odpovědnost, že demokracie je práce v týmu a vyžaduje velkou míru solidarity.

Naše země nebývala zadlužená, naopak, jiní dlužili nám. Nebyla systematicky rozkrádána bezejmennými kmotrovskými uskupeními a těmi, jejichž jména nikdo ani nezná a kteří se kryjí tvářemi neschopných politiků.

V dobách, kdy naše vlast byla dobrou značkou, ji vedli lidé, kteří něco dokázali. Dnes nás v politice zastupují vesměs bezejmenné figury, osoby nastrčené stranickými sekretariáty, politici, kteří o každodenním praktickém životě většiny národa nevědí vůbec nic.

Za první republiky stát svoji značku systematicky budoval, stanovil jasná, všem srozumitelná, jednoduchá a stabilní pravidla, dohlížel na jejich dodržování, otevíral dveře obchodu, hájil a podporoval ty, kteří chtěli a uměli přiložit ruku k dílu.

Chceme, aby Česká republika byla dobrou značkou, aby si nás svět zase vážil, abychom sami cítili lidskou důstojnost a věřili ve spravedlnost, rovné podmínky a příležitosti pro každého. Chceme, aby se náš svět nedělil na bohaté a chudé, na ty, kteří mohou cokoliv, a ty druhé, kteří mohou být jedině odíráni, klamáni, vysmíváni a ožebračováni. Každý by měl mít stejné právo na úspěch, každý má mít šanci.“ (Preambule programu ANO s názvem „ANO dobré značce“).

2 1
možnosti
JS

Už jsem ani nevěřil, že republika má tolik poctivých a čestných lidí. Myslím ty kteří byli na kandidátkách ANO. Nikde jinde nejsou protože všude se krade jenom v Agrofertu ne.

4 0
možnosti
Foto

je to přesně naopak ,korytáři houfně prozírají  a lezou do ANO  kdejakou skulinou ,když jsem viděl kandidátku ANO tady u nás šel jsem volit ODS !! tak zoufalá je už situace ,ano držím Andreji od Babišů palce ale tako vím že nakonec prohraje  , prohraje důvěru lidí díky tomu co se mu v tom ANO uhnízdí a zevnitř to hnutí rozežere ,už  dnes jsou tam lidé  proti kterým je Kalosek  nevinný školák

4 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 7,93
  • Průměrná čtenost 784x
Živnostník, fotbalový funkcionář, volnočasový sportovec, člen ODS.

Seznam rubrik