Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^ Kdyby ti hospodští nebyli hloupí,tak by své zisky také vyváděli přes korunové dluhopisy a nikdo z Babišova stáda by ani nemohl morálně pípnout. Ta krádež by byla přece legální a v mezích Kalouskových zákonů.

0 1
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karma

0 0
možnosti

...a někdo slyší i trávu růst:-)

0 0
možnosti
MN

Několik skutečností, týkajících se Čapího hnízda, je pro mě zcela nepochopitelných.

- pokud došlo v případě ČH v roce 2009 k trestnému činu podvodu, pak jak je proboha možné, že policie koná po 8 letech? Dokud Babiš nevstoupil do politiky, tak to podvod nebyl???? Zákony zde platí účelově a jen někdy a pro někoho?

- pokud by policie chtěla spravedlivě zkoumat meritum věci, pak by se musela jedním dechem také zajímat o osobu nebo osoby, které dotace na Čapí hnízdo tehdy schválily a uvolnily k proplacení. Ty jsou odpovědné za řádné přezkoumání žádosti o dotace. Pokud se nepletu, tak na ministerstvu financí tehdy seděl Kalousek a dotace tehdy přidělovali zaměstnanci tehdejší koalice.

- jsem přesvědčená, že takových manipulací s firmami, aby "dosáhly" na dotace, byly a jsou u nás stovky a možná tisíce. Podle zákona jsou zřejmě tyto manipulace nenapadnutelné, pokud zákon nestanoví, že firma nedostane dotace, protože vznikla "nemorálně". Budou všechny tyto firmy také hnané na policii?

3 4
možnosti
KJ

- policie jedná až teď,protože se to až teď profláklo,potažmo získala nějaké pádné důkazy. Nebo to teda už má nechat být?

- pokud je možné z tisku se dočíst ,tak policie se zajímá i o jiné lidi v tomto konkrétním případě,otázka je, komu co dokáže.

-i já jsem přesvědčen o amorálnosti a manipulacemi s dotacemi,jelikož už samotné dotace považuji za amorální, ale policie nestíhá AB za amorálnost, ale za nezákonnost, což možná netušíte, ale je to ten podstatný rozdíl.

Ještě že na tom ministerstvu tenkrát seděl Kalousek!:-)

5 0
možnosti
JB

J78a46n 37B57u84r72i41a51n

11. 8. 2017 8:14

To je tak, když ho novináři stihnou vyzpovídat ještě před tím, než dostane noty od svých poradců. To se pak ukazuje pravá Babišova tvář.

11 0
možnosti
JM

J28a81n 24M51l24č75o94c38h

11. 8. 2017 8:04

jakápak nervozita, shluk zoufalců, poslední pokus, volby pana Babiše zcela rehabilitují, mafiánský útok socialistů

1 5
možnosti

Přitom stačilo napsat, že vám prostě chutná.

9 0
možnosti

A Dědek teď bude učit STAN spolupráci s Babišem...to si vybral dobu...;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 37,93
  • Průměrná čtenost 1800x
Před mnoha lety novinář, nyní ekonomický a mediální poradce.

Seznam rubrik