Chameleon Rath

Pan poslanec (zvolený za Prahu) a středočeský hejtman David Rath údajně sepisuje encyklopedii českých pravicových politiků. Je to jistě chvályhodný počin, který bude významným příspěvkem do debaty o české politice. Rozhodl jsem se pana poslance a hejtmana napodobit, přestože vím, že můj počin nedosahuje ani náhodou takových kvalit, jako pana poslance a hejtmana a zavzpomínat na jeho politickou kariéru prostřednictvím textů, které o něm v posledních letech vyšly na českých internetových serverech.

Pravda, někde jsem (jako např. u angažmá Davida Ratha v Liberální straně národně sociální, či v ODS v devadesátých letech) nenašel fungující odkazy a musel si vypomoci jinak. Přesto se domnívám, že abeceda Rathova působení v politice bude zajímavým čtením pro všechny, kteří nechtějí zapomínat a nechtějí sedat na lep populismu a slibování třetí strany v pořadí, jíž je pan hejtman a poslanec členem – ČSSD. Osobně přeji panu hejtmanovi a poslanci to nejlepší, snad v ČSSD dosáhne ještě na vyšší post než bylo místopředsednické křeslo v LSNS. Přeji příjemné čtení.

Více na www.chameleonRATH.cz , či na facebooku: www.facebook.com/chameleonRATH

Dnes se projížděl pojízdný chameleonRATH.cz i před Poslaneckou sněmovnou ČR. Snad si ho všiml i pan hejtman a poslanec...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Šnajdr | čtvrtek 15.4.2010 13:40 | karma článku: 33,18 | přečteno: 3165x