Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J94a92n 57M40a30r21e38k

9. 2. 2022 20:38

Jistě, že další vlna MŮŽE přijít. Jenom mně zaráží, jak jste si s tím jist...vaše jasnovidectví bych chtěl mít. A propos, vzájemné strašení se navzájem je ted v modě, tak vás chápu.

1 1
možnosti
Foto

Pane Marku, četl jste vůbec text?

Závěr mé úvahy je takový, že tady vždycky byly, jsou a vždycky budou víry, které pokud je budete chtít identifikovat jako potenciální nebezpečí, tak vám stačí zaměřit na jejich detekci očkovací mašinérii.

A i když na začátku koronavirus ohrožoval rizikovou skupinu, další a další vlny už byly pouze mediálně vyvolaná hysterie.

A takto to může pokračovat i na podzim.

2 1
možnosti
VV

Jiste, jako kazdy podzim. Drive se tomu v Bavorsku rikalo Gripaler Infekt. Tenkrat mi pani doktorka predepsala flasticku neceho rize prirodniho a pojistovnou neplaveneho s radou hned pri prvnich priznacich zacit uzivat. Fungovalo to leta.

Jednim ze zdroju infekce byl takovy hloupy zvyk po prichodu do zamestnani podat vsem ruku a pak ji zase podavali nove prichozi. A jit si umyt ruce po kazdem podani ruky by asi teke nebylo tim spravnym projevem.

0 1
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 710x
Snažím se v tom, co se děje kolem nás vidět souvislosti, logiku a baví mne diskutovat nad společenskými a politickými tématy.

Sám sebe považuji za pragmatika, realistu.

Baví mne sport a cestování.

Seznam rubrik