COV-spirace 2020

Již rok se prakticky celá planeta potýká s pandemií Covidu-19. V dnešním globalizovaném světě je však postup jednotlivých vlád až příliš podobný. To vyvolává otázky, zda se nejednalo o předem připravený plán.

Spousta vlivných osobností se o možnosti pandemie zmiňovala ve svých projevech již několik let před jejím vypuknutím. Vrcholem byla simulace globální epidemiologické "válečné hry" nazvané EVENT 201 - v říjnu 2019! Její parametry se téměř přesně shodovaly s tím, co nyní zažíváme. Dokonce na Youtube existuje záznam. Kdo se na simulaci podílel? Mimo jiné odborníci ze:

- světové organizace World Economic Forum (WEF),

- nadace Bill & Melinda Gates Foundation.

Předsedou WEF je Klaus Schwab. Muž, který v květnu 2020 vydal knihu Great reset, kde svými vizemi nového postpandemického světa překonává Orwelovu knihu 1984. Volá po redefinování osobního vlastnictví a dramatických změnách kapitalismu. Obvykle, když chce někdo zasahovat do kapitalismu, znamená to krok směrem k většímu socialismu, což nevěstí nic dobrého, jak se přesvědčujeme např. na systému dotací EU.

Bill Gates, který se zabývá vakcinačním byznysem a staví se do role zachránce lidstva, má s velkou pravděpodobností přesně opačné úmysly. Jak jinak si vysvětlit, že už v roce 2015 předpověděl jako příští hrozbu pro lidstvo pandemii způsobenou chřipkovým virem? Za takovou předpověď by se nemusel stydět ani Nostradamus.

Vlivní lidé celého světa se scházejí pravidelně každý rok na setkání Bildebergu. V roce 2019 se projednávala témata jako např. Stabilní strategický řád, Co čeká Evropu, Budoucnost kapitalismu, atd.

Na celé pandemii covidu je zvláštní to, že většina zemí jede prakticky podle stejných not. Omezování sociálních kontaktů, lockdowny, které nikam nevedou (o tom se převědčili např. v Argentině, kde ani 200 dní nestačilo na zkrocení viru). Člověk by si myslel, že hlavním cílem je pošramocení ekonomiky. Úroveň života v mnoha zemích dosáhla historického maxima, lidé požívali neobyčejných svobod, tak bylo třeba přistřihnout křídla. Žádná ekonomická krize nepřicházela, proto se musela nějaká vymyslet. Vše začalo v Číně, ale právě Čína z toho vyšla velmi, až podezřele, dobře, protože se zdá, že virus zvládla a nyní její ekonomika opět velmi rychle roste. Virus také, zdá se, nějakým zásadním způsobem nezasáhl Afriku, což je při taní hygienické úrovni podezřelé. Nutno zmínit, že právě v Africe má své  velké ekonomické zájmy právě Čína. 

V České republice bohužel svůj boj prohráváme. Sice se náš premiér v létě vychvaloval, jak jsme Best in Covid, ale pouze za cenu obrovských ekonomických ztrát. A co se děje nyní, to už je za hranicí ústavy. Uměle prodlužovaný nouzový stav na základě pochybných testů (viz. např. zde), kde jsou hrubě omezovány svobody občanů, z nichž velké části je odpíráno právo na výdělek. Vše je zdůvodňováno nemocí, která se svými projevy podobá chřipce. Kdyby tady byla taková mediální poptávka již v dřívějších letech, sledovali bychom podobná čísla a paniku i tehdy. Jak je možné, že nemocní ubývají, ale rizikovost roste? Právě mediální propaganda a vládní omezení je největší hrozbou koronaviru. Samotné restrikce zhatí mnohem více životů než samotná choroba. Tohle moc dobře vědí ti, kdo v pozadí tahají za nitky. Pravidelná denní dávka negativních emocí, která se stává drogou, působí na naší nervovou soustavu a ovlivňuje činnost celého těla. Naše děti dusíme ve školách a zakazujeme jim zpívat a hýbat se. Věřím tomu, že pokud bychom od Nového roku zrušili nouzový stav, odhodili roušky, otevřeli obchody a restaurace, skončili bychom lépe, než kdybychom žili v nesmyslných omezeních další měsíce. Samozřejmě, že především starší lidé a rizikové skupiny by měli dbát se zvýšenou pozorností na své zdraví, ale to platilo vždy. Neberme lidem osobní zodpovědnost za jejich zdraví.

Jedinou cestou je podle politiků vakcína, ale ta řeší pouze následek špatného fyzického stavu. Pokud se člověk nehýbe a nestará se systematicky o své zdraví, opravdu věříte tomu, že ho 2 injekce narychlo vyvinuté vakcíny dokáží ochránit? Kolikrát jste slyšeli z médií, abyste zařadili do svého denního režimu pravidelné denní procházky, jedli střídmě, pili 2 litry čisté vody apod?

Své pochybnosti o vakcíně i PCR testech veřejně vyjádřil např. Dr. Mike Yeadon a to je člověk, který by o tom měl něco vědět, protože se jedná o bývalého viceprezidenta společnosti Pfizer. Spousta doktorů, u nás např. profesor Beran, se vyjadřuje proti nutnosti očkování i samotné "pandemii", ale není jim dopřáván mediální prostor. Nevěřte také tomu, že v Británii virus zmutoval. Je to jen prostředek, jak nerozhodnuté občany donutit k očkování. Jedná se o obrovský byznys.

Vakcína by měla být dobrovolná, bez omezení práva svobod těch, kteří se rozhodnou očkování nepodstoupit. Bohužel se ale domnívám, že to se nestane. Možná to nebude povinné, ale už se nepodíváte do restaurace či obchodu a mimo domov nesundáte respirátor, jak se plánuje např. v lednu v Rakousku. Co bude následovat, pokud se podvolíme nyní? Je jen na nás, zda v takovém světě chceme žít. Já to rozhodně odmítám.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Pleskač | neděle 20.12.2020 21:56 | karma článku: 17,89 | přečteno: 483x
  • Další články autora

Marek Pleskač

Zrození běžce

7.1.2016 v 14:20 | Karma: 7,16

Marek Pleskač

Salming Tour de Hospic

30.9.2015 v 0:35 | Karma: 8,25

Marek Pleskač

Noční můra s ČD

31.5.2015 v 22:55 | Karma: 18,26

Marek Pleskač

Tofu Bolognese

23.7.2013 v 12:44 | Karma: 8,68