Liberté, égalité, fraternité

Slyšíte ten řev divokých vojáků v našem kraji? To proti nám tyranie zvedá svůj krvavý prapor! Přicházejí vraždit naše děti, naše ženy v naší náruči!

S hlubokým zármutkem a se slzami v očích hledíme vzhůru na pochmurné podzimní nebe, mísí se v nás vztek s pocity bezmoci. Chtěli bychom křičet! Chtěli bychom se prát! Soucítíme s Francií, která se zahalila do smutku a uvědomujeme si, jak slepý je národ, který tvrdí, že se dívá. Kolik nás bude muset asi ještě zahynout, než se Evropa a její člověčenstvo odhodlá k velkým činům? Po takových činech, které by rozehřály mnohá lidská srdce a které by Evropě vrátily její ztracenou tvář, po těch prahneme já i ty. Slušné vychování a morálka nás učí respektovat názory druhých, jak ale máme respektovat názory služebníků lží, kteří dnes naši společnost ženou přímo do chřtánu nepřítele?

Vždyť jsou to právě tito mravokárci, kteří nesou odpovědnost za všechny ty zmařené životy v Paříži. Mnozí z nich totiž stále vědomě přehlíží nebezpečí toho nejzvrhlejšího náboženství na zemi. Ti horší ho dokonce obhajují, když tvrdí, že bestie útočící s pokřikem Alláhu Akbar, nemají s islámem nic společného. Snesli se jako hejno krkavců a domnívají se, že nám mohou donekonečna lhát, se zlou se však potážou! Krev na rukou mají také ti, kteří zcela bezmezně vítají tisíce takzvaných uprchlíků. Jakkoliv mohou být jejich myšlenky čisté, jsou to především myšlenky naivní a nebezpečné, neboť napomáhají destabilizovat Evropu. Vzhledem k účasti minimálně dvou tzv. uprchlíků na atentátech v Paříži, už o tom není pochyb.

Ano, vy všichni jste spoluviníci a vězte, že se jednou těm padlým v Paříži budete zodpovídat, stejně jako našim předkům, kteří mnohdy umírali, abychom my žili. Jak vy jim to nyní vracíte? Zaprodáváte svoji vlast i svůj národ. Což vás oslepil falešný humanismus? Což vaši morálku napadl mor? 

 

Oslovil vás tento blog? Sledujte stránku autora a zapojte se do diskuse, viz. odkaz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Morávek | neděle 15.11.2015 10:08 | karma článku: 34,27 | přečteno: 1263x