Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Snad ani Palacký by to nenapsal vznešeněji.. :)  Trefný obsah zabalený v krásném stylu! R^

0 0
možnosti
MM

Dobrý večer, tak to opravdu děkuji za tak silná slova a Váš projev uznání. Velmi si toho vážím.

0 0
možnosti
MK

M68i40l46a47n 62K79e86s55l

15. 11. 2015 15:37

Dnes to bylo najednou na osmi místech Paříže,zítra to bude na osmi místech Evropy.Vycvičené kádry na to islamisté mají.V blogu pana Větvičky bylo nedávno možné vidět fotografie fyzicky zdatných bojovníků IS přestrojených za chudáky běžence .Zaručeně nebyli jediní.Zdá se,že konečně bliká varovné světlo v hlavách vlády a našeho ministra války.Dochází jim,že armádu nemáme  jen proti Putinovi,ale i proti islamistům a chtějí ji zapojit  do hlídání hranic.Hranici máme dlouhou.Vždyť k nám mohou proniknout i z Německa.ˇPlatí - čím méně běženců u nás, tím menší nebezpečí nám hrozí.Mezi počtem běženců a teroristickými činy  je přímá úměra.

0 0
možnosti
ZV

Každému studentovi střední vojenské školy musí být jasné, že jde o bojovou zkoušku. Jde o průzkum bojem. Synchronizace útoků do jedné hodiny, jejich stupňování a organizace nesvědčí o ideologicky zmatené drobné skupině teroristů, která provede individuální útok, aby si pohladila své psychologicky zmatené ego zatemnělé pomstou.

Akce byla profesionálně naplánována a organizována a měla za úkol, vedle vyvolání zmatku a strachu, vyzkoušet reakční dobu policie a jejích složek a případné zapojení armády a dalších složek státu. 

Takže zatímco zdrogování muslimští mládenci prožívali svůj orgasmus z krvavé lázně, dovedu si představit, jak o kousek dál stáli jiní a měřili dojezdové časy, množství přistavených jednotek a zkoumali jejich vybavení. A pak další, kteří sledovali vše dohromady.

Nedovedu si představit co se stane v okamžiku, kdy najednou v Evropě udeří několik tisíc skupin. Příslušný počet lidí už k tomu mají. Prostředky k dorozumění také. Už nikoliv nevýkonné vysílačky. Počítač a mobil má každý v kapse.

[>-] http://pohranicnik.blogspot.cz/2015/11/krvavy-patek-trinacteho-v-parizi-co-dale.html

1 0
možnosti
Foto

Báseň v próze. R^

Pravdivá a hezká.

0 0
možnosti
PB

..... hmmm, skvělej nástřel,- mladíče !R^

1 0
možnosti
PS

Vzletné, ale od srdce. A v mnohém přesně vyjádřeno. Ovšem řešení není jednoduché. Jednoduchá řešení nebývají ta dobrá. Doba je zlá a je potřeba moudrost, rozhodnost a především pragmatizmus. Na prvním místě musí být bezpečnost občanů, zachování jejich svobod, práv a stylu života a hodnot naší společnosti. Otevřená Evropa je šílená myšlenka stejně, jako dveře banky otevřené dokořán bez ochranky . Každý fungující státní útvar musí mít zabezpečené své hranice a musí sám rozhodovat, o tom, kdo smí přijít a kdo ne, a pokud někdo otevřeně vystupuje proti demokracii a evropským hodnotám, neměl by v Evropě nic pohledávat, nebo čelit sankcím dle fungujících zákonů.

4 0
možnosti