Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladý muži, co Vás opravňuje soudit pana Franze?

Myslíte si snad, že současný prezident nás každou chvíli něčím, od hlavy státu neočekávaným, nepřekvapuje?

Vaše negativní hodnocení tohoto kandidáta je nepovedeným vtipem. Možná máte na mysli někoho lepšího, inteligentnějšího, vzdělanějšího, vhodnějšího k reprezentaci našeho státu, tak proč ho neodtajníte a veřejně neporovnáte s panem Franzem? To by byl mnohem férovější počin než dehonestovat člověka, o němž evidentně nic nevíte!

Ač jsem již dospěla do věku seniorů, když jsem si porovnala naše prezidentské kandidáty, vyšel mi z toho pan Franz jako velmi přijatelný a z mého pohledu volitelný člověk; nějaké ornamentální tetování mi nevadí, někdo je tetovaný na povrchu, nic nezastírá, jiný má "černou duši" a snaží se přesvědčit o svých čistých úmyslech.

Prezidenty už jsme měli všelijaké, byli různí, vzdělaní i nevdělaní, moudří i fanfaróni, chytří i hloupí, stateční i ústupní, nikdy nevoleni přímo. Teď máme šanci si vybrat podle svého!

1 1
možnosti

"Vladimír Franz! Ideální kandidát?" Furt lepší než Schwarzenberg

2 2
možnosti

Pana Franze budu volit. A to že o něm moc nevíte je váš hendicap, ne jeho.

3 4
možnosti

P88a12v45e96l 61S71y89c21h49a

15. 11. 2012 8:28

Z čeho usuzujete že nás neustále překvapoval? Vždyť on je to krom umělce i vystudovaný právník, pokud se nemýlím...

1 2
možnosti

Možná je pan Franz ta morální osobnost číslo 1, neznám ho. Co je ale hrozné, je to, proč se mezi deseti miliony nenajde ještě i taková morální osobnost druhá, nejlépe i tisící !

1 0
možnosti

Nedokážu si představit že by tento člověk reprezentoval republiku,i když-co předvádějí naši politici by se dalo nazvat cirkusem.

5 4
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 939x
Jsem student 2. ročníku  vysoké školy. Zajímám se o dění ve společnosti a není mi lhostejná budoucnost, ve které budu muset jednou žít.Proto občas napíšu svůj názor, pohled na věc :)

Seznam rubrik