Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Pane autore. Jde vidět, že jste mladý a nezkušený. Je jedno, jestli nám vládne ODS, TOP09, ČSSD či KSČM. Komunisti jsou to všichni, i když hlásají možná jiné hodnoty. Mezí mě, když vidím většinu lidí, že jsou buď levicoví či pravicoví. Nemůžeme koukat vlevo či pravo, musíme koukat dopředu. A tam naše země rozhodně nesměřuje.

0 0
možnosti
JS

Vlády KSČM se nebojte. Už jste přežil vládu ODS, ve které je daleko více bývalých komunistů než v KSČM.

6 5
možnosti
AT

Věčně omílané fronty na banány-teď jsou fronty na pracáku-co je lepší?Ano,máme obchody na každém rohu,super hyper ale tyto nám spíš peníze berou.Pořád se říká,že to byl zločinný systém,no asi nebyl,když byli odsouzeni jen dva lidé.....

3 4
možnosti
JD

J41i45ř45í 93D82r64á83č

17. 11. 2012 7:22

Tak to je opravdu PERLA:-)Náctiletý pravicový komsomolec s nulovou životní zkušeností se snaží něco hodnotit:-)Jestliže "...komunismus sám je nenávistná ideologie postavená na závisti, slabosti a podprůměrnosti..." co je pak kapitalismus a hlavně KOMU SLOUŽÍ? Je to milující ideologie založená na přejícnosti, silnosti a nadprůměrnosti? K smíchu. Je to starý sobecký systém, jehož motorem je bezbřehá lidská NENAŽRANOST. Darwinismus aplikovaný na lidskou společnost.  Elitou se v něm stávají místo komunistických tajemníků bezskrupulózní MAFIÁNI a HRABOŠI. Typický kapitalistický prostodušek nechce lidem POMÁHAT, chce si pomoci sám sobě skrze ně. Opravdu chcete poznat podstatu kapitalismu? Zajděte si na brigádu k mcdonaldovi, do áček nebo k nějakým lichvářům a mrkněte na ten kapitalismus z druhé strany

5 6
možnosti
DM

D91u67š74a83n 52M45a74s15á37r

17. 11. 2012 14:13

Velmi přesné

1 0
možnosti
MC

Marku mám z vás radost. Je povzbuzující pokud toto napíše mladý člověk. Přeji Vám úspěch. KarmaR^

6 2
možnosti
SH

Hochu, raději piš o něčem, co znáš. Tohle máš jen z vyprávění, tedy zprostředkovaně. Vlastní zkušenost je nejlepší znalec historie.

6 7
možnosti
RS

tot otázka-Zprostředkované informace ,pokud jsou pravdivé nejsou na závadu...

byt vlastní zkušenost je lepší/ale toho vždy nelze docílit/,ale tady se jedná,

co chtěl bloger říci,ne jakou má,či nemá osobní zkušenost...nečekal jsem zázraky,

ale rudé prapory nějako nabírají na síle-inu jsme v čechách...

3 1
možnosti
Foto

Nezažil-li jste období komunismu, nevěšte hlavu, pane Liško. Docela určitě jej v budoucnu zažijete, neboť současný režim není schopen ekonomicky přežít Rv!!

8 7
možnosti
Foto

J10i83ř68í 15K97i78n15d73l

16. 11. 2012 23:33

Budtet zklám ten režim tu bude dál.

3 3
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 939x
Jsem student 2. ročníku  vysoké školy. Zajímám se o dění ve společnosti a není mi lhostejná budoucnost, ve které budu muset jednou žít.Proto občas napíšu svůj názor, pohled na věc :)

Seznam rubrik