Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"ještě dnes handicap?" Je, a čím dál větší. I mně je pan Fischer blízko, a je mi hodně sympatický. V debatě idnes odpovídal snad nejlépe, pomineme-li rutinu  M. Zemana; ale teď nejde o  to, že byl komunista, ale jako premiér se choval jako ten nejtypičtější komunista. Nezadat si. A to je vlastnost většiny komunistů - kromě nenapravitelných troubů či gaunerů. Ale  takového prezidenta, kam vítr tam plášť, bych nechtěl. Nikdy nevíme, ani v té "mírumilovné " Evropě, co k nám jaký průvan zase zanese. I když si mnozí moulové spokojeností mnou z hlouposti ruce.

0 0
možnosti
JS

U Fischera mi nevadí to, že je žid a komunista, ale to, že zemá prakticky žádný vlastní názor a klidně by nás zaprodal Evropě.

3 0
možnosti
VK

Byt komunistou je v kazdem pripade handicap. Jenze to neni tak jednoduche. Jsou taci, kteri tam vstoupili z presvedceni a jakmile zjistili oc jde odesli nebo byli vyhozeni. U pana Fischera si myslim ze se nejednalo o presvedceni ale o kalkul. Je vzdy dulezite, co ktery clovek z tohoto selhani pro sebe vyvodi. Bohuzel, nemam pocit ze pan Fischer provedl jakoukoliv sebereflexi. Ono rict, ze se za neco stydi, to je sice hezke ale moc to nestaci.

5 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 939x
Jsem student 2. ročníku  vysoké školy. Zajímám se o dění ve společnosti a není mi lhostejná budoucnost, ve které budu muset jednou žít.Proto občas napíšu svůj názor, pohled na věc :)

Seznam rubrik