Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZC

Zilvar z chudobince

24. 10. 2012 11:01
což ještě nechápete?

Bílek není trenér od podstaty. Je to pouze bývalý hráš Sparty, kamarád Haška, člověk, který se už nikde jinde nedokáže uživit. No, tak to se přece v ČR dělá - my ti pomůžeme, leštils tady na svazu kliky, tak ti dáme flek. Hlavně to moc nepokaž :-)) A myslíte, že mají vůči veřenosti a fanouškům nějaké povinnosti. Ale kdepááák vážení. Na veřejnost se tady kašle !!

1 0
možnosti
MB

buxus

24. 10. 2012 7:41
Situace je celkem jednoduchá

... nemáme generaci hráčů (kromě Petra Čecha), kteří by byli tahouny některého týmu přední evropské ligy. jenže každá mince má dvě strany - u týmu nepříliš kvalitních hráčů je také nepříliš kvalitní trenér. To bylo vidět v zápasech s Finskem, v prvém poločase s Maltou i v celém zápase s Bulhary. Málo rychlých akcí, téměř nulové šance, žádné góly. Hráči ani nevěděli, co mají hrát - to je problém Bílka. Z téhle bezradnosti pak vznikaly přihrávky dozadu, nebo nakopávání míčů na náhodu, což se většinou rovnalo odevzdání míče. Bezgólovými remízami se ovšem na MS neprobojujeme. Tohle se táhne už od celé kvalifikace na ME, kdy jsme dávali také hodně málo gólů a nejlepším útočníkem byl obránce Kadlec.

2 0
možnosti
ZM

zmat

24. 10. 2012 8:06
Re: Situace je celkem jednoduchá

to, že hráči neví, co mají hrát, je velmi špatné, ale ještě horší je, že to neví trenér. A to je, myslím si, problém naší fotbalové reprezentace. Chybí koncepce.

1 0
možnosti
DF

Psychotic17

24. 10. 2012 1:31
.

1) Žádnou extratřídu jsme si v Česku nevypracovali, nevím, kde bychom si nějakého trenéra světové úrovně napískali.

2) NEJSOU HRÁČI. Lidé (vč. tebe) jsou zmlsaní ze skvělé generace před 7 lety, ale teď prostě nikoho NEMÁME. Naši nejlepší hráči hrají otloukánky v německé nebo anglické lize a někomu se trochu daří v Rusku nebo na Ukrajině. Z toho se nedá postavit tým, co by z Česka zase udělal fotbalovou velmoc. Pokud bychom měli alespoň pět hráčů pravidelně hrající v týmech jako Real Madrid, Manchestery, Chelsea, Bayern, pak bych souhlasil, že je to chyba trenéra, takhle ne.

3) Postup ze skupiny na EURO 2012 byl neskutečný úspěch = Bílek si vede dobře. Situace na Slovensku, to je na odvolání trenéra. Ten náš z týmu ždímá maximum.

0 0
možnosti
M

mr.cejrms

24. 10. 2012 15:07
Re: .

1.proč trenér světové úrovně ? stačí přeci trenér

2.nejsou hráči ? a Bulhaři, Finové (týmy proti kterým pomalu ani nevystřelíme) snad mají hráče v Realu, Bayernu.... ? proč zmlsaní ? to je jen Bílkův alibismus, nenechte se ošálit !

3.naprosto "souhlasím", protože jestli s TOUHLE hrou postoupil na Euro tak to byl sakra neskutečný úspěch,ale hodný spíš Copperfielda :-)

1 0
možnosti
KTBCČC

Kdo to byl? Cikán, černý cikán

24. 10. 2012 0:23
........pánové Rada a Bílek,

jejichž fotbalové úspěchy jsou rovny nule. Opravdu? Asi toho o českém fotbale a jeho hráčích v minulosti moc nevíš. Trošku zagoogluj a najdi si co třeba tebou pohrdaný Rada ve fotbale znamenal. Když pánové Rada a Bílek hráli fotbal ty jsi ještě na světě nebyl a máš tolik odvahy, nebo spíše drzosti a hlouposti napsat, že jejich úspěchy jsou rovny nule. Co jsi ty zatím v životě a ve sportu dokázal? Můžeš i trochu přehánět.

0 0
možnosti
M

marekliska

24. 10. 2012 17:35
Re: ........pánové Rada a Bílek,

Děkuji za váš příspěvek v diskusi a teď můj postoj. Já jsem přeci neřekl, že ve fotbale nic nedokázali. Pan Bílek byl samozřejmě výborný fotbalista, o tom já nepochybuji. Řekněte mi upřímně, dokázal něco významného jako trenér?? Já si myslím, že to není trenér reprezentační úrovně! Máte samozřejmě právo na opačný názor. A pan Rada? Dobrý fotbalista a průměrný český trenér. Oba pánové mají jedno společné a to je málo autority u hráču a fanoušků (viz. večírek po prohraném zápase se Slovenskem 2009 a ostudné pokřikování po výtězné baráži s Černou Horou). Nemluvíme tady o mě, ale o budoucnosti reprezentace. Já žadné sportovní úspěchy nemám a proto taky nejsem trenér národního mužstva!

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 939x
Jsem student 2. ročníku  vysoké školy. Zajímám se o dění ve společnosti a není mi lhostejná budoucnost, ve které budu muset jednou žít.Proto občas napíšu svůj názor, pohled na věc :)

Seznam rubrik