Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás bez problému žije 424 291 cizinců.Z toho 189 tisíc má povolení k trvalému pobytu. Ukrajinců je u nás 124, 3tisíce. Jako druhý jsou Slováci těch u nás žije71, 8 tisíc, pak následujíMoldavané a pak Vietnamci.  Jsou tocizinci, kteří se sžili s naší kulturou a začlenili se do naší společnosti.Uprchlíci, kteří nám utíkají, neutíkají před válkou, ale utíkají za lepším. Ti,kteří válkou trpí, jsou v utečencích táborech a nemají na to odejít do Evropy.Za druhé utečenci představují kulturu, která je naší kultuře cizí a jedná se okulturu, která se snaží tisíc let zničit naší kulturu. Co dokáží titoemigranti, svědčí události v celé Evropě, kam přišli. Tito emigrantipředstavují největší procento nezaměstnaných Evropě. Se  zeměmi, kam přišli, se nikdy  nesžili, vytváří ghetta, kam se bojí jít ipolicie. Od hostitelských zemí požadují ústupky v souladu s právemšaría a zvyšují trestnou činnost v hostitelských zemí

2 0
možnosti
PV

P22a11v11e17l 50V34é60b73r

1. 10. 2015 12:24

Napsal jste: "Pokud někdo český způsob života nepřijme a začne u nás instalovat cizí víru, nestojíme o to. Taková je česká povaha, netroufám si říct, jestli xenofobně latentně rasistická, nebo velmi opatrná."

Víte, ona je to i taková švýcarská, německá ... povaha. Zajeďte do Švýcarska a zkuste tam zavádět nějaké novoty. Ne, jako imigrant, ale jako člověk z Česka. Uvidíme, z jakou se potážete.

Víte, váš problém je v tom, že jste přijal (přesně podle přání těch, kteří se nám to, kvůli lepší manipulovatelnosti s námi) názor, že jako národ jsme xenofobní, rasističtí  a prostě fuj. Teď vám někde vzadu sedí: A co když mají pravdu? Co když, když se mi nelíbí, že tady někdo "jiný" dělá bordel, je projev mé xenofobie a rasismu? A bojíte se přiznat si, že jste pouze slušný člověk.

2 0
možnosti
PV

P56a28v21e40l 65V60é71b42r

1. 10. 2015 12:25

P:S. Trapná hrubka: má být "s jakou se potážete".

Odcházím do roští zpytovat svědomí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 863x
Jsem redaktor, píšu do médií cca 18 let, poprvé Opavský a Hlučínský Region, pak Naše Opavsko, Týdeník Ostrava a třeba Mediafax.

Seznam rubrik