Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ja take nemam rad Zemana .

OSN ma pravdu Zeman je populist a demagog a mimo to poskok Putina

1 9
možnosti
TB

ale to se dá léčit ;-D

1 0
možnosti
MN

A jak jste přičel na to, že prezidenta "valná část lidu ráda nemá"?

Já ho odjakživa ráda mám, i když mi názorově přijde o fous méně stabilní a spolehlivý než třeba Václav Klaus. A také má v sobě stopové prvky pozérství, arogance a pokrytectví. Ale v tom malém množství mi to nevadí. V každém případě s ním není nuda jak s většinou politiků.

5 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že tento Husajn ze Saúdské Arábie reprezentuje režim, kde jsou lidská práva pošlapávána podstatně více než v Severni Koreji.

1 0
možnosti
OK

Husajn kritizoval našeho prezidenta, což je v demokracii principiálně prospěšné a Zeman to dělá v případě jiných státníků též. S názory souhlasit nemusíme, ale proč bychom jejich vyjadřování měli někomu upírat?

0 0
možnosti
TB

Nikde jsem se nedočetl, že by to autor blogu zakazoval ;-) Spíš je s podivem, kdo všechno může zastávat tak vysoký post v OSN....

5 0
možnosti
MS

Souhlas (i s tím, že nemáte rád Zemana). :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Blogere, máte naprostou pravdu. Navíc, tento Husajn je financován, a určitě dobře, i z peněz těch států, jejichž představitele uráží. Jak může srovnávat M. Zemana s islámským státem. To je nebetyčná drzost. Pojďme přehodnotit náš vztah k OSN. Není to náhodou tribuna a palebné hnízdo na zničení všeho, čeho Evropa za svou historii dosáhla? Jednu dobu USA přestaly OSN financovat, protože se OSN chovalo nepřátelsky k USA. Evropo, přestaňme financovat OSN, neboť prostřednictvím takových vysokých komisařů se OSN chová nepřátelsky k Evropě.

16 1
možnosti
ZH

Běžte se raději schovat pod sukni Le Penové a nehrajte si na vlastní názor. Nikdo nezapomene, jak jste pomáhal formovat kulturní představy za socialismu.

0 15
možnosti
Foto

I když nemáte rád Zemana, tak přesto karma.

5 0
možnosti