Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M95i59l26a59n 71R47a85d30e76k

30. 9. 2015 16:57

mate pravdu. Ja to vzal v 1968 do Vidne, bydlel jsem v podnajmu ktery jsem si platil, sice levny, ale platil jsem, ze sveho.

Ani ve snu by me nenapadlo ze by me cizi lide meli ubytovat a zivit zadara, kdyz jsem do sberneho tabora nechtel.

A vidival jsem cele ceske rodiny v parku, jedli studene konzervy nebo jen housky. A nestezovali si, koukali se dostat tam kde bylo nabidnuto, a nechodili za davkama, ale opravdu za praci.

3 0
možnosti
IB

I24v27o 30B19o10u33š34e

30. 9. 2015 12:30

Jen jestli tak trosku nekecate......

0 2
možnosti
ZB

Víte tohle je o komunikaci. Nabídnout pravděpodobně muslimům párky k snídani je trochu hloupé. Dietetické předpisy ostatně nemá pouze tato víra.Víte, že k jednému z nejkrvavějších povstání proti Britům v Indii došlo, protože Indové v armádě pojali podezření, že nábojnice jsou mazány hovězím lojem ? To, probůh v ČR není nikdo, kdo umí mezikulturně komunikovat? Syrie z větší části nebyla země třetího světa a většina obyvatel byla sekulární nebo v náboženských praktikách laxní. Ale dietetické předpisy se alespoň částečně dodržují ( ostatně , co ty fňukající čeští turiské , co nejedí mořské potvory a jiné "svinstvo". O jednečím nebo skopovém nemluvě?) Nudle s mákem je velice středoevropská specalita. Já věřím, že ty kuchařky se docela snaží, ale nebylo by lepší poskytnout suroviny a nechat si ty dobré lidi a´t si navaří co chtějí? Tyhle věci bych považovala za folklór, kdyby kvůli nim nedocházelo k válkám.

2 29
možnosti
ZH

Zde je vidět řada podezřelých momentů, které sluníčkáři nevidí (nebo odmítají vidět).

Hrne se sem mnoho lidí (většinou muslimů) jako do zaslíbené země, skoro jako do ráje. Pak zjišťují, že zde žádný ráj není, že většině z nich bylo doma lépe. Že se ocitli z jejich pohledu v nepřátelském prostředí (z pohledu většiny muslimů je nepřátelské prostředí všude, kde není majoritní ideologií islám, a to ještě ke všemu ve variantě dle jejich sektářského vyznání).

Z to mi plyne závěr, že někdo jim něco nalhal. Je-li tato lež rozšířena v tak velkém rozsahu, sotva to ten někdo dělal bez záměru. A protože jsou příchozí naštvaní, jsou snadněji manipulovatelní k násilí. Takže mi z toho plyne jasný záměr - jedná se invazi a o přípravu na násilný pokus o ovládnutí Evropy.

22 0
možnosti
MO

nechtějí párky tak si mohou vzít chleba. Ten jím korán nezakazuje. Se vstřícností bych to nepřeháněl. Alespoň si budou hledat k usídlení jiné země než ČR.

19 0
možnosti
Foto

J77i26ř19í 43R98o96h61a27n

30. 9. 2015 11:11

A kde Korán zakazuje kuřecí maso a šišky s mákem? A kde pití balené vody?

22 0
možnosti
Foto

tohle jsou agresoři poslaní na nepřátelské území, aby škodili a stejně zlotřilé chování očekávají i od nás.

19 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 863x
Jsem redaktor, píšu do médií cca 18 let, poprvé Opavský a Hlučínský Region, pak Naše Opavsko, Týdeník Ostrava a třeba Mediafax.

Seznam rubrik