Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Oni některé typy lidí, taky stojí za prd.

0 0
možnosti
LN

..prosím..račte prominout při vašem vzdělání....ale jaké TYPY psů bychom měli rozeznávat...???

..já u psů jsem schopen rozeznat rasu, velikost, barvu...ale TYP...s tím si rady nevím...můžete mi to tedy vysvětlit...???

4 0
možnosti
MM

Inu, to je tak, když někdo o něčem píše a neví o tom vůbec nic. Já než jsem napsal blog "Fakta o vrazích", tak jsem několik dní pilně studoval a procházel argumkentaci obou stran.....

2 0
možnosti
MM

Tak nevím, ono se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi a není dobrý člověk. Víte, když sečtete plusy a kinusy, zjistíte, že pes v celkovém výsledku člověku pomáhá. Pomáhá policii v hledání drog, výbušnin i peněz, pomáhá záchranářům, pomáhá nemocným a nevidomým. Pomáhá hlídat majetek To ve své zaslepenosti nevidíte? Víte, pokud je pes idiot, je to tím, že idiotem je jeho páníček či jeho okolí.

Já bych bral, pokud byste bojoval proti třeba týrání dětí. Denně je v ČR týráno tisíce dětí, mnohem víc, než na kolik jich zavrčí pes. Ale tak nějak mám pocit, že nemáte rád nejen psy, ale ani lidi, tedy ani děti. Mám pocit, že Vám chybí soudnost, nadhled, pokora. Ale je to jen můj pocit. Zřejmě byste nejraději všechny zavřel do klecí. Tak mám pocit, když čtu občas Vaše blogy, že jste zahořkl na svět, že se Vám prostě nedaří a viníte z toho všechny kolem, namísto abyste hledal chybu u sebe. Zkuste se na svět dívat pozitivněji, pokud toho vůbec jste schopen.

Nicméně, stran psů nemohu souhlasit s demagogií kterou používáte a s překrucováním faktů.

5 1
možnosti
Foto

Ale v současné době už se říká, že kdo má rád psy, nemá rád lidi. Pejskaři se tak rozmohli, že mnohde nepejskařům znepříjemňují život.í. V paneláku (štěkání i v noci), neuklízení po psí potřebě, nemají je na vodítku tam, kde to je třeba.

Rčení - on nic nechce, jen pohladit - mě neuklidní, když na mě letí pes velikosti

telete. Proti psům vůbec nic nemám, ráda si poslechnu i povídání chovatelů o tom, co všechno jejich pes dokáže, ale ať je mají na vodítku a uklízí po nich.

Jinak s Vámi souhlasím, že hodně pomáhají - viz Váš první odstavec.

3 0
možnosti
SB

Pes je považován za nebezpečného, když se někdo obává, že by ho mohl zranit?

Ale za jakých okolností se ten někdo obává zranění od psa? Existuji zcela hysterické osoby, které křičí hrůzou, i když je pes bezpečně za plotem soukromého pozemku nebo za sklem okna.

Někteří lidé řvou hrůzou, když vidí docela obyčejnou myš nebo pavouka. Někdy je to prostě v tom příslušném člověku a ne v tom psovi.

9 0
možnosti
Foto

Někteří lidé si své psychické problémy nepřiznají, to se raději budou bát čivavy 100 m daleko...

5 0
možnosti
JS

A ještě radikálně zvýšit poplatky za psy držené z plezíru v obytných částech měst.

2 4
možnosti
FF

F84i32l28i98p 29F55u68c80h88s

29. 5. 2014 20:32

8-o

Předpokládám, že být britským farmářem Vy, pane Marku, pravděpodobně bychom v okruhu deseti kilometrů od Vaší farmy hledali jakéhokoliv živého psa marně...

F.F.

4 1
možnosti
MM

Myslím, že nejen psa.

4 0
možnosti
Foto

co vám ti psi udělali???

6 1
možnosti
Foto

V čem vidíte rozdíl proti našim zákonům?8-o

0 0
možnosti
LN

..ta střelba...to je u nás přeci jen trochu jinak....

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1551x
48let, zaměstnanec a otec dvou dětí.