Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J30a35n 60V78l67k

10. 7. 2021 8:50

. . a mladí chachaři místo toho, aby si vyhrnuli rukávy a šli stavět jaderku, raději blogují a ztrácí čas zbytečným uvažováním. Konkrétní činy rozhodují !

0 0
možnosti
PS

Zelený aktivista(současný/moderní typ co chce zakazovat jádro i uhlí) se už z principu nesmí moc ptát. Dobrý aktivista nepotřebuje znalost matematiky. Též samostatné myšlení je velkou překážkou pro úspěšného aktivistu. Ti nejlepší aktivisté dokáží ignorovat veškerou argumentaci protistrany. Netřeba protistranu přetlačit argumentačně musíte jen hlasitě řvát.

3 0
možnosti
VV

Ze vy jste si zase precet nejaky fake news na novinkach. Muzete prosim ve tere zprave Bundesgrichtshof stoji to o cem zde pisete?

0 3
možnosti
VV

Sorry, Bundesrechnungshof.

0 0
možnosti
Foto

... a do toho jještě tlačí elektroauta:-/

1 0
možnosti
JS

No vypadá to , že v lepším případě se nám podstatně zvedne cena elektřiny a v horším bude na příděl. Takže zítřky nebudou růžové ani zelené, ale spíš černé

3 0
možnosti
PK

No auditní zprávu jsem sice nečetl, ale výdaje pro nás nepředstavitelné, i když bylo přece jasné, že bude potřeba zajistit zálohování větrných a fotovoltaických zdrojů při odstavování jaderných bloků a proto se naplánovala a začala budovat řada nových uhelných bloků, které měly nahradit nejen jaderné reaktory, ale i nejstarší a nejméně efektivní uhelné zdroje s nejvyššími emisemi.

Měly mít velkou účinnost a nejmenší emise na jednotku výroby,fungovat v režimu kogenerace a využíté i pro dodávku tepla. Jeden příklad je Moorburg u Hamburku, (další u Dortmundu). Pak jim zelení začali dělat potíže s provozem a zřejmě skončí dříve, než se investice vrátí,

Tak nevím, ale je možné, že se německá Energiewende z environmentálního hlediska ukáže ještě větším propadákem, než si dnes myslíme. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Počkejme ještě půldruhého roku, až zavřou zbytek jaderných elektráren. Začátek roku 2023 nejspíš ukáže, nakolik jim to funguje.

0 0
možnosti
JV

Mit celkove ty problemy Nemecka by si mohla Cechia jen gratulovat.

2 11
možnosti
MK