Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Myslím, že ani zcela teoreticky neexistuje blbost natolik veliká, aby jí soudce nemohl uvěřit.

2 0
možnosti
VB

K soudům je potřeba jít mj. kvůli tomu, že vláda i opozice násilným způsobem nechávají projíždět nosohltan více jak 3 miliónům občanů čínským náčiním. Pod hrozbou výpovědi z pracov. poměru vyrušili právo občanů (ne)souhlasit s invazivním vyšetřením. To si zaslouží Evropský soud pro lidská práva.

0 2
možnosti
VB

Na rozdíl od nás (stále jsme ubohá postbolševická země) tzv. západní země (právně i jinak vyspělejší) řeší "klima" i během pandemie, např. Rakousko a Německo i některé skandináv. země prokazují, že lze mít čistší vzduch i vodu a stejně tak potraviny, bydlení, a hlavně vyrábět levně energii nikoli z "jádra", ale ze slunce, větru, vody, odpadu... Oni nemají drahé solární barony, oni mají stále se zlevňující solár. elektrárny (např. i Švýcarsko je koncipuje na střechách domů). A samozřejmě pečlivě třídí a utlumují klimatu škodlivé výrobky, dělají to tak sympaticky, že mě během pobytu ve Švédsku přiměli, abych třídila taky, mají na to např. odpadkové koše pro tři různé odpadky.

0 0
možnosti
Foto

M72a86r36e26k 11H97u93r97t

18. 3. 2021 19:03

Ano vypadá to jako skvělá myšlenka, problém ovšem je, že Česká republika je průmyslová země a u nás nikdy nebude dostatek sluníčka nebo větru na to abychom mohli zrušit uhelné nebo plynové elektrárny a zároveň jaderné. Celosvětově je utopie si myslet že můžeme všichni jet na soláry a vítr - nelze to zrealizovat kvůli prostému faktu, že na Zemi není dostatek stříbra bez kterého nevyrobíte žádný solární panel. Takže kdyby se všichi rozhodlio být eko mnozí budou mít smůlu. Těch hovadin je v celém zeleném šílenství tolik, že to zavání globálním podvodem těch největších investičních bank a fondů.

4 0
možnosti
JK

Víte k čemu jsou nezávislé soudy? Aby do toho nekecal každý jouda. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky za zveřejnění této informace. R^

Každé poukázání na aktivity, které vznikají z pocitu, "že dotyční už neví roupama coby", je užitečné.

5 0
možnosti
JK

Vidím to tak, že vyspělá společnost musí k těmto aktivitám přistupovat jako při pomoci potřebným. Je společensky správné pomáhat tam, kde by dotyčný nebyl schopen dosáhnout dobré kvality života, nebo ji ještě zlepšit. Věřím, že pomoc potřebným se nám vrací zpět, stejně i aktivity mimo mainstream mohou být za několik let v hlavním proudu a náskok se hodí, že.

Jenže má to háček, jakmile objevíte, že dotovaný dotyčný svoje postižení filmuje, lže a podvádí, pak následuje spravedlivý trest. Stejně i v tomto případě, pokud nedůvodně zahlcuje veřejnou správu a soudy, pak musí aspoň nést nutné náklady, v případě úmyslu i trest.

Tenhle dvojí metr, který zatím máme, mě teda vadí.

1 0
možnosti
JL

To jsem z toho jelen. Lidi věří, že vše je v jejich rukách a když ne, tak že se o to postará soudce. Lidské iluze jsou bezbřehé.

5 0
možnosti
Foto

To zní jako opravdu špatný vtip. 8-o

3 0
možnosti
KL

Hodlám se soudit s Českou republikou kvůli tomu, že po světě nechává volně pobíhat 212 šílenců...

18 1
možnosti
ZJ

Protože vláda ČR vyhlásila skoro stané právo, doporučuji ustavil polní soud

a po vynsení rozsudku zastřelit, za východu slunce z praku.

0 0
možnosti