Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám že kritizovat kapitalismus není zakázané, to bychom se vraceli někam do nesvobody. Jinak ty nálepky "ultralevičák", "alarmista", "ultrapravičák", "xenofob" - bezva, hned je krásný přehled ;-)

0 0
možnosti
Foto

J79a26n 54P74e25c33h14a

3. 12. 2019 23:05

R^ Mluvíte mi z duše. Už před časem jsem psal e-mail šéfredaktorovi ČRo Plus Šabatovi na téma neobjektivnosti komentářů paní Rychlíkové. Šéfredaktor mi dodnes neodpověděl.

2 0
možnosti
PS

ČRo je těchto odborníků plná. Například "odborník" na zbraně co dostal prostor přímo na stránkách ČRo se dopustil několika manipulací. Elfové bohužel k tomuto článku mlčí.

https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704651

2 0
možnosti
Foto

Pokud kapitalisti neumí řešit klima ani na setkání v Davosu, tak se jedná o selhání kapitalismu.

0 7
možnosti
Foto

Zatímco socialisti to mají dávno vyřešeno. ;-D;-D;-D

11 0
možnosti
PD

není to příbuzná brněnského herce a režisera Rychlíka? ten se kdysi proslavil tím, že se v Praze poněkud společensky unavil, na nádraží ho lustrovali bez dokladů a on prokazoval svou totožnost slovy "Já su Rychlík a jedu do Brna..."

8 0
možnosti
HM

Je to jeho dcera.

3 0
možnosti
VF

Jeden posluchač ČR+ tuto stanici přejmenoval na ČRflus. Možná by to mohl být univerzáoní název na naše "veřejnoprávní" media.

Tím ale nechci tvrdit, že všichni zaměstnanci jsou stejní Jen mám stále více pocit, že shora vane "neomarxistický" vítr a pokud se něco nestane, tak ještě zesílí.

8 1
možnosti
JH

Tož - svůj k svému! Možná vám tahle Rychlíková vyčuhuje, ale veřejnoprávní média jsou i bez ní plná extrémistických redaktorů, redaktorek. Zkuste si pustit včerejších 20 minut Radiožurnálu:-/

7 1
možnosti
AM

Souhlasím.

Zakázat a slečnu či paní odvést do lágru na převýchovu...

3 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik