Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To bych si rád nechal vysvětlit, jak chtějí tuhle "uhlíkovost"snížit. ;-D

Že budou méně točit? No tak budou muset buď více nakupovat nebo méně nabízet. A kde je ten Uhlík? Odstěhoval se do Humpolce za Hliníkem? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ať si soukromé firmy dělají co chtějí. Zákazníci, hlasováním svými penězi, pak rozhodnou, jestli to dělají dobře, nebo špatně.

0 0
možnosti
MP

Vždyť to taky autor píše. Ale na druhou stranu, je stejně tak možné napsat, co si o tom kdo myslí.

3 0
možnosti
EH

Marketing firem je často vtipný - bývalý kolega měl v mailu hlavičku "nemám prodejnu, šetřím vaše peníze". Nebo "nová receptura" má evokovat zlepšení chuti, ale jde jenom o zlepšení nákladů. Už čekám jenom "menší balení za víc peněz - podporujeme vaší dietu."

U Netflixu mi vadí, že až příliš jde s dobou. Černošští herci, kde se zrovna nehodí, je už realita každého seriálu. Spoilery u upozornění, že je tam třeba sebevražda. A malá nabídka filmů. Třeba po Společenstvo prstenu jsem se chtěla podívat na pokračování, ale smůla.

1 0
možnosti
Foto

M28a35r60e27k 31H57u54r40t

7. 4. 2021 11:37

K napsání blogu o nesmyslném obsazování černochy, asiaty,indy, indiány se teprve chystám. Je to totiž dosti ožehavé téma i pro iDNES. Ono občas stačí koukat s malými dětmi na déčko a člověk se nestačí divit, kde všude jsou masírovány politicky korektními názory...

3 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik