Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Jak to je s Gazpromem a nasmlouvanou kapacitou přenosu plynu do EU ? Když Gazprom nemá tuto kapacitu nasmlouvanou, tak co se plynovodem dopravuje ? Já myslel že je jediný, kdo do toho plynovodu může něco dodat, takže když se nedodává, tak je jeho kapacita nevyužitá a poslat víc plynu by šlo obratem. Nebo to je jinak ?

0 0
možnosti
VR

Lipavský uvažuje v intencích.. Raději zaplatíme 100 Kč za plyn od přátel z Ameriky, než 1 Kč za plyn od nepřátel z Ruska...

9 0
možnosti
AP

No, ta závislost na Rusku není až taková, je to dnes cca 30% spotřeby. Problém je politika EU a její tlak na nahrazování fosilu fosilem, tedy uhlí plynem a tudíž naše závislost roste (za posledních 9 let o cca 5 procentních bodů, tj, z 25% na 30% a politika EU nás žene Rusku do náruče a tzv. green deal ten úprk na východ bude ještě zrychlovat ...

2 0
možnosti
Foto

Dříve než budou odborníci panu Lipavskému něco vysvětlovat, měl by být vykopnut z Ministerstva zahraničí !

14 1
možnosti
JP

Lipavsky ještě nadela problému

13 0
možnosti
DR

Lipavský by měl spíše namísto rad od těch odborníků sbalit svých pět švestek a zmizet z toho úřadu dřív než nadělá škod ještě víc.

19 0
možnosti
VV

Ocekaval jste od autora snad neco jineho?

1 6
možnosti
PS

To zase bude hukot až budou piráti popisovat jak je všichni poškozují. Stačí je jen nechat mluvit opravdu není třeba je pomlouvat.

19 0
možnosti
PK

P81a61v79e43l 30K14l43e29i92n

14. 2. 2022 12:24

Třeba to myslel dlouhodobě a v tom případě měl pravdu

3 7
možnosti

Piraty jsem volil, ale Lipavsky me teda neuchvavuje. Bohuzel zadna strana nenabizi 100% toho, co by volic chtel

1 0
možnosti
Foto

Zatím neměl možnost, stejně jako celá vláda, moc předvést, ale zatím jeho kroky schvaluji a je to přesně ta linie, pro kterou jsem volil.

4 17
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik